Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2’nci Ordu Komutanlığında İnceleme ve Denetlemelerde Bulunmak Üzere Malatya’ya Gitti
Date: 20.06.2025Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2’nci Ordu Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gitti.
Bakan Yaşar Güler beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ile Malatya Valiliğini ziyaret etti. Bakan Yaşar Güler, Malatya Valisi Seddar Yavuz’dan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Bakan Yaşar Güler, Valiliğin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Sami Er’den çalışmalara ilişkin bilgi aldı.