ASKER HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ İHALE DETAYI
İşin Adı LABORATUVAR MALZEMESİ
İhale Usulü DOĞRUDAN TEMİN
İdare Adı : Asker Hastanesi Baştabipliği
Adres : BALIKESİR
Telefon : +902662396000
Faks : +902662496739
Elektronik Posta Adresi : blkhastane@yahoo.com
Malın Niteliği ve Türü EKLİ TEKNİK EVSAFA GÖRE
Malın Miktarı 4 KISIM 19 KALEM
Mal Teslim Yeri Balıkesir Asker Hastanesi 755 Taş.Tük.Mal.Saymanlığı
Mal Teslim Tarihi Yükleniciye Tebliğ Tarihinden itibaren 20 Takvim Günüdür
İhale Yeri Balıkesir Asker Hastanesi İkmal Kısım Odası
İhale Tarihi 09.03.2016 14:00
İhale İlanı Metni
KISMI BEDEL TEKLİF MEKTUBU
ASKER HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ BALIKESİR
…../ …../ 2016
İhalenin adı
LABORATUVAR MALZEMESİ ( 4 KISIM 19 KALEM)
Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı
Uyruğu
TC Kimlik Numarası
(gerçek kişi ise)
Vergi Kimlik Numarası
Tebligat adresi
Telefon ve Faks Numarası E-Mail Adresi (varsa)
İdarenizce doğrudan temin usulü ile kısmı bedel teklif mektubu …..9 Mart Saat 14:00 ‘a kadar gönderilmesi Laboratuvar Malzemeleri Dört kısım Ondokuz kalem dokümanını oluşturan bütün belgeler tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. Alıma ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.
1) Taahhüdün yerine getirilmesine ilişkin olarak teknik evsafta teklif fiyata dahil olması öngörülen bütün masraflar teklifimize dahildir.
2) Teklifimiz yukarıda yazılı tarihten 15 (onbeş) takvim günü geçerlidir.
3) 4734 sayılı Kanunun 17/d maddesi gereğince alım konusu iş için kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten veya vekâleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.
4) Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz.
5) Alım konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
6) Alım konusu işin tamamı olan teklif mektubumuz ayrıntısı Kısmi bedel Teklif Cetvelinde gösterilen ……………………………. için teklif ettiğimiz birim fiyatlar üzerinden Katma Değer Vergisi hariç [Teklif edilen toplam bedel, para birimi belirtilerek rakam ve yazı ile yazılacaktır.] bedel karşılığında yerine getireceğimizi kabul ve taahhüt ediyoruz.
Adı-SOYADI / Ticaret Ünvanı
Kaşe ve İmza
Ekte Kısmi Bedel Teklif Cetveli
KISMİ BEDEL TEKLİF CETVELİ
A
B
Kısım
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması
Birimi
Miktarı
Teklif Edilen Birim Fiyat
(TL)
Tutarı
(TL)
1.Kısım
CRP (TÜRBİDİMETRİK) TEST KİTİ (OLYMPUS AU 400 İÇİN)
TEST
2500
HEMOGLOBİN A1 CKİTİ (OLYMPUS AU 400 İÇİN)
TEST
800
İDRAR SİTRİBİ
ADET
7000
1.KISIM TOPLAM TUTAR ( K.D.V HARİÇ )
SERBEST T4
TEST
300
2.Kısım
TSH
TEST
1000
FERRİTİN
TEST
300
HBSAG KİTİ
TEST
1200
HIV KİTİ
TEST
500
HCV KİTİ
TEST
500
2.KISIM TOPLAM TUTAR ( K.D.V HARİÇ )
3. KISIM
PROTROMBİN ZAMAN KİTİ
TEST
1200
FİBRİNOJEN
TEST
200
APTT KİTİ
TEST
1000
3.KISIM TOPLAM TUTAR ( K.D.V HARİÇ )
4.KISIM
JELLİ VAKUMLU KAN ALMA TÜPÜ
ADET
8000
PIHTI AKTIVATORLU KAN ALMA TÜPÜ
ADET
2000
VAKUMLU SODYUM SİTRATLI KOAGÜLASYON TÜPÜ
ADET
1000
VAKUMLU EDTALI TAM KAN TÜPÜ
ADET
12000
VAKUMLU SODYUM FLORİDLİ KAN ALMA TÜPÜ
ADET
300
EMLİYETLİ İĞNE UCU 21G
ADET
300
EMLİYETLİ LANCET
ADET
300
4.KISIM TOPLAM TUTAR ( K.D.V HARİÇ )
1.KISIM: RUTİN BİYOKİMYA TEST KİTLERİ ve SARF MALZEMELERİ
i Kullanılacak Şartname: İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Biyokimya:1 Temmuz 2010 Biyokimya ve Tıbbi Tahlil Laboratuvarı Test Kitleri ve Sarf Malzemeleri T.Ş Md:3.2.7
ii. İdari Hususlar ve İdari Şartname Atıfları
Alınacak Malzeme Listesi:
C-Reaktif Protein (CRP) Türbidimetrik yöntem kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için): 2500 test
HbA1c (Glikolize hemoglobin) Kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için) : 800 test
İdrar stribi (100’lü kutu): 70 adet (7000 testlik)
İlgili TŞ: İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Biyokimya-1 Temmuz 2010 SRT21170
T.Ş 3.1: Satın alınacak malzemenin adı, cinsi, çeşidi ve miktarı listedeki gibi olacaktır:
Kitler
C-Reaktif Protein (CRP) Türbidimetrik yöntem kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için): 2500 test
HbA1c (Glikolize hemoglobin) Kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için) : 800 test
İdrar stribi (100’lü kutu): 70 adet (7000 testlik)
ç. T.Ş 3.1.2 Malzemelerin miadları kati kabul tarihinden itibaren en az 12 ay olacaktır.
T.Ş 3.1.3: CRP ve HbA1c test kitleri Beckman Coulter AU-400 cihazında kullanılacaktır ve bu cihaz idare tarafından temin edilecektir. İdrar stribi için cihaz gerekmemektedir.
(e) T.Ş 3.1.4: CRP ve HbA1c test kitleri Beckman Coulter AU-400 model otoanalizörün orijinal kiti olacaktır. İdrar stribi için cihaz gerekmemektedir.
(f) T.Ş 3.1.5.11 Aşağıda listesi verilen sarf malzemeler yüklenici tarafından ücretsiz olarak verilecektir.
C-Reaktif Protein (CRP) Türbidimetrik yöntem kiti Kontrol: 3 set
C-Reaktif Protein (CRP) Türbidimetrik yöntem kiti Kalibratör: 2 set
HbA1c (Glikolize hemoglobin) Kiti Kontrol: 3 set
HbA1c (Glikolize hemoglobin) Kiti Kalibratör: 2 set
2000 adet dibi konik serum godesi
Wash solüsyonu (Beckman Coulter AU 400 için ): 5 Litre
(f) T.Ş 3.1.8: Tüm malzemelere ait Türkçe veya İngilizce prospektüslerden en az birer adet verilecektir.
(g) T.Ş 3.1.9: Eğitim verilmeyecektir.
(h) T.Ş 3.1.10: Herbir malzemeye ait TITUBB belgeleri alım sırasında ihale komisyonuna sunulacaktır.
(i) TŞ 3.2.1.1: Alınacak rutin biyokimya test kitleri listedeki analitlerin sonuçlarını verecektir.
C-Reaktif Protein (CRP) Türbidimetrik yöntem kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için): 2500 test
HbA1c (Glikolize hemoglobin) Kiti (Beckman Coulter AU-400 Otoanalizör için) : 800 test
(k) TŞ 3.3.1: Tüm malzemeler orijinal ambalajında olacaktır. Her bir malzemenin kutusunda ve her bir şişe veya flakonda malzemenin adı yazacaktır.
(l) TŞ 5.1.2: Muayene esnasında lüzumlu her türlü alet, araç, gereç, ortam, test ve ölçme cihazı/aleti, sarf malzemeleri, Doküman, yardımcı personel ve muayene masrafları (TSK laboratuvarlarında yapılamayan analiz ve test masrafları dahil olmak üzere) yüklenici tarafından temin edilecektir.
TŞ 5.1.4: Muayene sırasında dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek kaza ve hasarlardan yüklenici sorumlu olacaktır.
(n) İdari Husus: Tüm malzemeler miatlarının sonuna kadar garanti edilecek, miadından önce bozulan ve fonksiyonunu yerine getiremeyen malzeme yenisiyle ücretsiz olarak değiştirilecektir.
(o) İdari Husus: Miadı dahilinde kullanılamayacağı anlaşılan ve miadının sonuna en az bir ay kalan malzemeler yüklenici tarafından yeni miadlılar ile bedelsiz değiştirilecektir.
(ö) İdari Husus: Kontrol ve kalibratör için kullanılacak sarf malzemelerinin 1 setinde düşük seviye ve yüksek seviye kontrol veya kalibratörden 1er adet olacaktır.
2.KISIM: İMMÜNOKİMYA TEST KİTLERİ VE SARF MALZEMELERİ
A. Alınacak Malzeme Listesi
Kitler:
TSH Kiti: 1000 test
Serbest T4 (FT4) Kiti: 300 test
Ferritin Kiti: 300 test
HBsAg Kiti: 1200 test
Anti-HCV Kiti:500 test
Anti-HIV Kiti: 500 test
İlgili TŞ: İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Biyokimya-1 Temmuz 2010 SRT21170
T.Ş 3.1.1: Satın alınacak malzemenin adı, cinsi, çeşidi ve miktarı listedeki gibi olacaktır:
Kitler:
TSH Kiti: 1000 test
Serbest T4 (FT4) Kiti: 300 test
Ferritin Kiti: 300 test
HBsAg Kiti: 1200 test
Anti-HCV Kiti:500 test
Anti-HIV Kiti: 500 test
TŞ 3.1.2: Malzemelerin miadları en az 5 ay olacaktır.
TŞ 3.1.3: Gerekli cihaz idare tarafından temin edilecektir.
TŞ 3.1.4: Tüm kit ve sarf malzemeleri idarenin envanterinde mevcut 6630015229835 Stok No'lu Beckman Coulter marka Access2 model immünokimya cihazı ile tam uyumlu olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından belgelendirilecektir.
TŞ 3.1.5.11 Aşağıda listesi verilen sarf malzemeler yüklenici tarafından ücretsiz olarak verilecektir.
TSH Kalibratör: 1 set
Serbest T4 (FT4) Kalibratör :1 set
Ferritin Kalibratör:1 set
HBsAg Kontrol: 2 set
HBsAg Kalibratör: 1 set
Anti-HCV Kalibratör 1 set
Anti-HIV Kalibratör 1 set
Anti-HCV Kontrol 1 set
Anti-HIV Kontrol 1 set
Wash Buffer (1950 mL şişede) (Access2 için): 130 adet
RV (Reacion Vessel) (Access2 için) (98'lik paket): 110 adet
Substrat (Access2 için) (130 mL şişe): 16 adet
Hormon Kontrol 3 Seviyeli (Access2 için): 2 set
TŞ 3.1.8: Tüm kitlere ait en az bir adet prospektüs Türkçe veya İngilizce olarak temin edilecektir.
TŞ 3.1.9: Eğitim ihtiyacı yoktur.
TŞ 3.1.10: Her bir malzemeye ait TITUBB belgeleri alım sırasında ihale komisyonuna sunulacaktır.
TŞ 3.2.3.1: Alınacak kitler; TSH, Serbest T4 (FT4) , Ferritin, HBsAg, Anti-HCV, Anti-HIV testlerinin sonuçlarını verecektir.
TŞ 3.2.11.17.2: Tüm malzemeler idarenin envanterinde mevcut hormon analiz (immünokimya) cihazı olan 6630015229835 Stok No'lu Beckman Coulter marka Access2 model cihaz ile tam uyumlu olacaktır. Bu husus yüklenici firma tarafından belgelendirilecektir.
TŞ 3.3.1: Tüm malzemeler orijinal ambalajında olacaktır.
TŞ 5.1.2: Muayene esnasında lüzumlu her türlü alet, araç, gereç, ortam, test ve ölçme cihazı/aleti, sarf malzemeleri, Doküman, yardımcı personel ve muayene masrafları (TSK laboratuvarlarında yapılamayan analiz ve test masrafları dahil olmak üzere) yüklenici tarafından temin edilecektir.
TŞ 5.1.4: Muayene sırasında dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek kaza ve hasarlardan yüklenici sorumlu olacaktır.
İdari Husus: Tüm malzemeler miatlarının sonuna kadar garanti edilecek, miadından önce bozulan ve fonksiyonunu yerine getiremeyen malzeme yenisiyle ücretsiz olarak değiştirilecektir.
İdari Husus: Miadı dahilinde kullanılamayacağı anlaşılan ve miadının sonuna en az bir ay kalan malzemeler yükleniciye bildirildiği taktirde yüklenici tarafından yeni miadlılar ile bedelsiz değiştirilecektir.
İdari Husus: Kontrol ve kalibratör için kullanılacak sarf malzemelerinin 1 setinde düşük seviye ve yüksek seviye kontrol veya kalibratörden 1er adet olacaktır.
3.KISIM: KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ VE SARF MALZEMELERİ
Alınacak Malzeme Listesi
PTZ Kiti (Tromboplastin) 1200 test
aPTT Kiti: 1000 test
Fibrinejen Kiti: 200 test
a) İlgili TŞ: İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Biyokimya-1 Temmuz 2010 SRT21170
b)TŞ 3.1.1: Satın alınacak malzemenin adı, cinsi, çeşidi ve miktarı aşağıdaki listedir.
PTZ Kiti (Tromboplastin) 1200 test
aPTT Kiti: 1000 test
Fibrinojen Kiti: 200 test
c)TŞ 3.1.2: Malzemenin miadı kati kabul tarihinden itibaren en az 12 ay olacaktır.
d)TŞ 3.1.3: Gerekli cihazlar idare tarafından temin edilecektir.
e)TŞ 3.1.4: İdarenin envanterinde mevcut koagülasyon test cihazı MTI MT-4C’dir.
f)TŞ 3.1.5: Cihaz kurulmayacaktır.
g)TŞ 3.1.5.11: Aşağıda listesi verilen sarf malzemeler yüklenici tarafından ücretsiz olarak verilecektir.
Kitlerle birlikte MTI MT-4C cihazı ile uyumlu yuvarlak küvet ve bilyelerden 3000 (üç bin) adet,
600 adet vakumlu, sodyum sitrat içeren, 13 x 75 mm ebatlarında koagülasyon tüpü,
PTZ, aPTT, Fibrinojen seviyelerini içeren plazma kontrolünden 2 set (20 ml düşük seviye, 20 ml yüksek seviye)
Fibrinojen kalibratörden 1 set verilecektir.
h)TŞ 3.1.8: Malzemelere ait Türkçe veya İngilizce prospektüslerden en az birer adet verilecektir.
ı)TŞ 3.1.9: Eğitim verilmeyecektir.
i)TŞ 3.1.10: Tüm kitlere ait TITUBB belgeleri ihale esnasında ihale komisyonuna sunulacaktır.
j)TŞ 3.2.4.1: Alınacak kitler sitratlı plazma örneklerinde T.Ş 3.2.4.1.1 PTZ, T.Ş 3.2.4.1.2 APTT, T.Ş 3.2.4.1.3 Fibrinojen testlerinin yapılmasını sağlayacaktır.
k)TŞ 3.3.1: Tüm malzemeler orijinal ambalajında olacaktır.
l)TŞ 5.1.2: Muayene esnasında lüzumu görülen her türlü alet, araç, gereç, ortam, test ve ölçme cihazı/aleti, sarf malzemeleri, doküman, yardımcı personel ve muayene masrafları (TSK laboratuarlarında yapılamayan analiz ve test masrafları dahil olmak üzere) yüklenici tarafından temin edilecektir.
m)TŞ 5.1.4: Muayene esnasında dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumludur.
n)İdari husus: Kontrol plazmalarının 1 setinde 10 ml düşük seviye ve 10 ml yüksek seviye olacaktır.
4.KISIM: BİYOKİMYA LABORATUVARI SARF MALZEMELERİ
A. Alınacak Malzeme Listesi:
Pıhtı Aktivatörlü Kan Alma Tüpü: 2.000 adet
Jelli Vakumlu Kan Alma Tüpü: 8.000 adet
Sodyum Sitrat İçeren Vakumlu Koagülasyon Tüpü: 1.000 adet
EDTA İçeren Vakumlu Kan Alma Tüpü: 12.000 adet
Sodyum Florid İçeren Vakumlu Kan Alma Tüpü: 300 adet
Emniyetli Kelebek Seti 21 G: 300 adet
Emniyetli Lanset: 300 adet
İlgili TŞ: GATA Eğitim Hastanesi Komutanlığının Mart 2015 tarihli TIBBI BİYOKİMYA AD..:1 Numaralı Vakumlu Kan Alma Tüpleri ve Numune Toplama Malzemeleri Teknik Şartnamesi Kullanılacaktır.
3.1.1.Maddesinde satın alınacak Vakumlu Kan Alma Tüpleri ve Numune Toplama Malzemeleri miktarı aşağıdaki gibi olacaktır:
Tipi. 2.3.1.1.3. maddesindeki 2.000 Adet Tip 3 Pıhtı Aktivatörlü kan alma tüpü [En az 9 (dokuz) ml hacimli tüp].
Tipi. 2.3.1.2.3. maddesindeki 8.000 Adet Tip 3 Jelli Vakumlu kan alma tüpü [En az 8 (sekiz) ml hacimli tüp].
Tipi. 2.3.1.6.3. maddesindeki 1000 Adet Tip 3 Sodyum Sitrat İçeren Vakumlu Koagülasyon Tüpü [En az 3,5 (üç virgül beş) ml hacimli tüp].
Tipi. 2.3.1.7.3. maddesindeki 12.000 Adet Tip 3 EDTA içeren vakumlu kan alma tüpü [En az 3,5 (üç virgül beş) ml hacimli tüp].
Tipi. 2.3.1.5.2. maddesindeki 300 Adet Tip 1 Sodyum Florid İçeren Vakumlu Kan Alma Tüpü [En az 2 (iki) mililitre hacimli tüp]
Tipi. 2.3.1.13.1.. maddesindeki 300 Adet Tip 1 Emniyetli Kelebek seti [İğne ucu 21 (yirmi bir) Gauge anma çapında, yeşil renkte olan emniyetli kelebek seti].
Tipi. 2.3.1.12.2 maddesindeki 300 adet Tip 2 Emniyetli Lanset [Derinliği 1,5-1,8 (bir virgül beş tire bir virgül sekiz) mm arasında olan lanset]
3.1.2.Eğitim ile ilgili husus istenmeyecektir.
3.1.3. Her bir malzemeye ait TITUBB belgeleri alım sırasında ihale komisyonuna sunulacaktır.
3.2.1.2.5 Kapaklı olarak preanalitik sistem cihazında kullanılıp kullanılmayacağı hususu istenmeyecektir.
3.3.1. Tüm malzemeler orijinal ambalajında olacaktır.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: Asker Hastanesi Baştabipliği
b.Telefon Numarası: +902662396000
c.Fax Numarası: +902662496739
d.Elektronik Posta adresi: blkhastane@yahoo.com