MSB POSTGRESQL AKTARIM İHALE DETAYI
İşin Adı Van Asker Hastanesi Baştabipliğinde Kullanılmak Üzere 26 Kalem Temizlik Malzemesi Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin Alımları
İdare Adı : MSB POSTGRESQL AKTARIM
Adres : MEBS Daire Başkanlığı
Telefon :
Faks :
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü MAL ALIMI
Malın Miktarı 26 KALEM
Mal Teslim Yeri VAN ASKER HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ
Mal Teslim Tarihi KARARIN ONAYLANMASINA MÜTEAKİP 10 TAKVİM GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEKTİR.
İhale Yeri 6 ncı Hudut Alay Komutanlığı İhale Salonu Toprakkale/VAN
İhale Tarihi 06.08.2014 10:00
İhale İlanı Metni
1. Sözleşme yapılmayacak ve teminat alınmayacaktır. Bu mal alımı usulünde; istekliler tekliflerini her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. En düşük teklifi veren istekliden alım gerçekleştirilecektir.
2. Fiyat eşitliği söz konusu olduğunda teklif zarfını en erken teslim eden istekli seçilecektir.
3. Malların teslim yeri Van Asker Hastanesi’dir.
4. Alımı yapılacak malzemeler ihtiyaç listesinde belirtilen özelliklerde ve piyasa teamüllerine göre ambalajlı olacaktır.
5. Teknik Bilgi İçin Svl.Me. Ebru TUNÇ ile irtibata geçilebilir.
( TEL: 0 423 222 02 44-6207-6234)
6. Faks (Belgegeçer) ile gönderilen teklifler dikkate alınmayacaktır.
7. Alım kararının onaylanmasını müteakip firmaya kararın tebliğinden itibaren 10 (on) gün içerisinde malzemeleri teslim edecektir. Tebliğ elden, faks veya elektronik posta ile yapılabilecektir. Yüklenici firmanın 10 (on) gün içerisinde malzemeleri getirmemesi durumunda alım kararı iptal edilecektir.
SABUN, EL YIKAMA, ANTİBAKTERİYEL 5 L. PLASTİK BİDON SIVI EL SABUNU: Ürünün raf ömrü teslim tarihinden en az 22 (yirmi iki) ay olacaktır.Toplam aktif madde miktarı (ağırlıkça) % 8 olacaktır. Anyonik aktif madde miktarı (ağırlıkça) % 5 olacaktır. Anyonik madde olarak Sodium Lauryl Ether Sulphate (SLES) içerecektir. Naniyonik aktif madde miktarı (ağırlıkça) % 1 olacaktır. Sıvı el yıkama maddesi % 2 ± 5 Betain, % 0,5 ± 0,2 gliserin içerecektir. Toplam sodyum klorür miktarı (ağırlıkça) %1-2 arasında olacaktır. Sıvı el yıkama maddesinin PH değeri 5,5-6,5 arasında olacaktır. Biyolojik paraçalanabilirliği en az % 80 olacaktır. Beyaz ya da renkli olacaktır. Kendine has parfümlü olacaktır.Alımı yapılacak sıvı sabun birim ambalajı 5 (±1) litre ağırlığında plastik bidonlarda piyasa teamüllerinde olacaktır. 750 LT.
ÇAMAŞIR SUYU "ÇAMAŞIR SUYU (Sodyum Hipoklorit) : TS 5682’de tanımlandığı gibi olacaktır. TS- 4.1.1. maddesindeki Sınıf 2 Çamaşır suyu olacaktır. Aktif klor içeriği Tip 2 % 12m/v'lik olacaktır. Ambalaj üzerinde silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde firma adı veya tescilli markası ürünün adı sınıfı ve tipi net hacmi üretim tarihi parti seri veya kod numarası etiket üzerinde bulunacaktır. Çamaşır suyu ambalajları üzerine taşıma, depolama ve kullanımı ile ilgili bilgilere ilaveten ''Serin yerde muhafaza ediniz ve güneş ışığına maruz bırakmayınız, yün, ipek, rejenere selülozik lif (sunî ipek) ve deri üzerinde kullanmayınız, koroziftir, alüminyum, çinko, kalay ve bunların alaşımlarıyla temas ettirmeyiniz ve asitlerle (tuvalet temizleyiciler, kireç çözücüler vb.) karıştırmayınız” ifadeleri
içeren bir etiket yapıştırılmalıdır. Alımı yapılacak çamaşır suyunun birim ambalajı 5-10 (±1) kg.lık plastik bidonlarda ve kulplu, piyasa teamüllerinde birim ambalajlarda olacaktır." 300 KG.
DETERJAN, SIVI BULAŞIK ELDE YIKAMA BULAŞIK YIKAMA DETERJANI( ELDE YIKAMA İÇİN), TSE K 22'de tanımlandığı gibi olacaktır. TSE 4.1.1. maddesindeki sınıflardan Sınıf 1: Elde yıkama,Tip-2 Sıvı olacaktır.Deterjan bağdaşık (Homojen), berrak sıvı halde olacaktır. Türü Sert sularda kullanılabilir, PH 5-8 değerlerinde olacaktır. Anyonik aktif madde mikterı en az % 8 olacaktır. Biyolojik parçalanabirliği % 80, Deterjan ambalajları üzerine Ffrmanın ticari unvanı, kısa adı, adresi veya varsa tescilli markası, Maddenin adı, sınıfı, tipi, türü, bu kriterin işaret ve numarası, net miktarı (katılarda en az g veya kg, sıvılarda en az mL veya L olarak), üretim tarihi, parti, seri veya kod numaralarından en az biri, kullanımla ilgili açıklayıcı bilgiler ve alınması gerekli koruyucu tedbirler olmalıdır. Alımı yapılacak bulaşık deterjanı birim ambalajı 5-10 (±1) lt.lık plastik bidonlarda ve kulplu, piyasa teamüllerinde birim ambalajlarda olacaktır. 750 LT.
GENEL TEMİZLİK MADDESİ SIVI ZEMİN VE TÜM YÜZEYLER İÇİN GENEL AMAÇLI TEMİZLİK MADDESİ TÜM YÜZEYLER İÇİN: TS 12039'da tanımlandığı gibi olacaktır. TS'nin 1.1. maddesindeki sınıflardan Sınıf 1- Genel Amaçlı 1.1.2. maddesindeki tiplerden Tip 1:Normal olacaktır. Renklendirici ve/veya limon, amonyak gibi koku verici katkı maddeleri bulundurabilen, aşındırıcı maddeler ihtiva etmeyen ve yüzey temizliğinde kullanılan homojen bir sıvı olacaktır.Toplam aktif madde miktarıen az % 2,5 m/m, Biyolojik parçalanabilirlik, en az, % 80, PH 4-12 olacaktır. - Firmanın ticari ünvanı, kısa adı, adresi veya tescilli markası, Standardın işaret ve numarası, maddenin adı, sınıfı tipi, genel amaçlı temizlik maddesinin (Sınıf 1) antimikrobiyal özellik taşıması halinde Antimikrobiyal ifadesi, Net miktarı (en az mililitre veya litre olarak), Üretim tarihi (yıl olarak) Parti, seri veya kod numaralarından en az biri, Taşıma, depolama, kullanma sonrasındaki tehlikelilik özelliği ve güvenlik tedbirlerini gösterir işaret ve yazılar bulunacaktır.Alımı yapılacak temizlik maddesinin birim ambalajı 5-20 (±1) kg.lık plastik bidonlarda ve kulplu olacaktır. 2.500 KG.
MİNERALLİ SIVI OVMA MADDESİ MİNERALLİ SIVI OVMA MADDESİ: Sert ve kolayca çizilebilen yüzeylerin ovularak temizliğinde kullanılabilen süspansiyon şeklindeki mineralli sıvı karışım olacaktır.Tipi Amonyaksız olacaktır. Alımı yapılacak temizlik maddesinin birim ambalajı 1-20 (±1) kg.lık plastik (5 kg ve üzeri kulplu olacaktır) bidonlarda ve kulplu, piyasa teamüllerinde birim ambalajlarda olacaktır.Naniyonik aktif madde miktarı ağırlıkça en az % 2 olacaktır.Toplam aktif madde miktarı ağırlıkça en az %4 olacaktır. Biyolojik parçalanabilirliği en az % 80 olacaktır. PH değeri 9-11 olacaktır. 300 KG.
CAM TEMİZLEME MADDESİ 500 ML. CAM TEMİZLEME MADDESİ: TS 11636' tanımlandığı gibi olacaktır. PH 7-9 değerlerinde olmalıdır. Ambalaj üzerinde okunaklı ve silinmeyecek şekilde mamülün adı, firmanı ticari adı, net miktarı, stanadardın iaşret ve numarası, parti seri veya kod nuamarsı, imal tarihi ay ve yıl olarak, parlama noktası en az 27° C. ''Serin yerde muhafaza ediniz'' ibaresi olacaktır. Cam Temizleme Maddesi, 500 ml.lik piyasa teamülü birim ambalajlarda teslim edilecektir. 1 (bir) adet nakliye ambalajı içerisine konulacak birim ambalaj adedi piyasa teamülüne uygun olacaktır. 300 ŞİŞE
KAĞIT TUVALET ÇİFT KATLI TUVALET KAĞIDI ÇİFT KATLI: Tuvalet kağıdı çift katlı ve rengi beyaz olacaktır. % 100 beyazlatılmış kimyasal selülozdan imal edilmiş olacaktır.Tuvalet kağıdının gramajı en az 32 g/m2 olacaktır. Rulo boyu en az: 22 metre olacaktır. Rulo eni en az: 95 mm olacaktır. Mihver boru iç çapı 30-50 mm olacaktır. 4000 RULO
KAĞIT PEÇETE (ÇİFT KATLI) KAĞIT PEÇETE (ÇİFT KATLI): Hijyenik emici yumuşak ve ince krepli kağıttan yapılmış olacaktır. Çift Katlı ve Orta Boy olacaktır. Rengi “Beyaz” olacaktır. % 90 beyazlatılmış kimyasal selülozdan imal edilmiş olacaktır. Gramajı en az 30 g/m2 olacaktır. Kısa kenarı 290-319 mm. Alanı 850-1023 cm2 olacaktır. Kağıt peçete en az 100 adetlik piyasa teamülü birim ambalajlarda teslim edilecektir. Birim ambalajlar piyasa teamülü nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 300 PAKET
KAĞIT HAVLU KAĞIT HAVLU ,BEYAZ (RULO): % 100 beyazlatılmış kimyasal selülozdan imal edilmiş olacaktır. Gramajı en az 38 g/m2 olacaktır.Çift Katlı olacaktır. Kağıt havlu rulo içiçapı 40-50 mm arası olacaktır. Rulo eni en az 200 mm olacaktır. Yaprak boyu en az 122 mm olacaktır. Rulo uzunluğu en az 12 m olacaktır. Kağıt Havlu, 6 veya12 adet rulodan oluşan piyasa teamülü birim ambalajlarda teslim edilecektir. 6000 RULO
ÇEKPAS, YER TEMİZLİĞİ İÇİN ÇEKPAS, YER TEMİZLİĞİ İÇİN SAPLI: Tipi yer silme amaçlı olacaktır. Çeşidi Metal Gövdeli olacaktır. Silme ucu kauçuk olacaktır. Silme ucu genişliği 4,5 cm olacaktır. Silme ucu kalınlığı 2,5 cm olacaktır. Gövde ve silme ucu uzunluğu en az 40 cm olacaktır. Sap uzunluğu 110-130 cm olacak ve gövdeye takılıp sökülebilir olacaktır. Sap metal sap olacaktır. Sap üzerinde sapa geçmeli plastik tutarak veya askı aparatı bulunacaktır. Piyasa teamülü nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 70 AD.
ELDİVEN NON STERİL PUDRASIZ ELDİVEN NON STERİL PUDRASIZ: Çeşit-2 Medium (Orta) ve Çeşit-3 Large (Büyük) olacaktır. Beyaz veya Mavi renklerde olacaktır. Alınacak olan eldivenler Çeşit-2 Medium (Orta)'dan 1500 çift ve Çeşit-3 Large (Büyük)'den 1500 çift olacakşekilde teslim edilecektir. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır.Pudra ve latex içermeyecektir. Eldivenler nonsteril olacaktır. 3000 PR.
ÇÖP KOVASI PLASTİK KAPAKLI BÜYÜK "PLASTİK ÇÖP KOVASI KAPAKLI 50 LT: Çöplerin muhafazası için kapaklı bidon olacaktır.Darbe
dayanıklı, yüksek yoğunluklu polietilenden imal edilmiş olacaktır.Taşınmasında kolaylık sağlanmak üzere gövde üzerinde iki kulp olacaktır. 50 lt. plastik kapaklı ve mavi renkte olacaktır. " 25 AD.
WC MATİK (ALATURKA TUVALET İÇİN) Wc matik: alaturka tuvalet deliklerine pis koku, fare, hamam böceği vb. Haşeratın çıkışını engellemek maksadıyla monte edilen, üstüne uygulanacak basınçla mekanik sitemli tek taraflı açılan pis su gideri kapağıdır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 50 AD.
"SÜPÜRGE,SAPLI,FARAŞLI,
FIRÇALI" SÜPÜRGE,SAPLI,FARAŞLI,FIRÇALI: Faraş sap uzunluğu 780,0 mm. Süpürge sap uzunluğu mm 730,0 mm. Faraş iç yüksekliği 59,0mm. Sap yüksekliği 85,0.mm. Faraş ağız genişliği 236,0 mm. / Fırça genişliği 198,0 mm. Sap çapları 20,0 mm .Malzemeler plastik ve iki parçadan oluşmaktadır. (Faraş ve süpürge) Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 70 AD.
MASKE, AĞIZ-BURUN MASKE, AĞIZ-BURUN: Uzunluk en az 170 mm Genişlik en az 70 mm ve Beyaz renkli olacaktır. İki kısa kenarından lastikli olacaktır. Buruna göre şekillendirilebilen polietilen kaplı yumuşak çelik burun teli olacaktır. Örgüsüz malzemeden imal edilmiş, tek kullanımlık olacaktır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 3.000 AD.
BONE SAÇ Bone, Saç İçin: Yemekhane, bulaşıkhane, çamaşırhane ve mutfaklarda vb. Yerlerde kullanılacaktır. Saç, kıl vb. Dökülmemesi için kullanılır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 3.000 AD.
FIRÇA, TEMİZLEME YUMUŞAK TÜYLÜ OTO YIKAMA FIRÇA, TEMİZLEME YUMUŞAK TÜYLÜ OTO YIKAMA SAPLI: Kıl boyu en az 65 mm., fırça boyu en az 200 mm., kıl sıra sayısı en az 6 adet, Fırça ile birlikte en az 120 cm. boyunda metal sap verilecektir. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 30 AD
TEMİZLİK FIRÇASI, BAHÇE SÜPÜRGESİ, MEYDAN EMİZLİK FIRÇASI, BAHÇE SÜPÜRGESİ, MEYDAN SAPLI: Fırça Kısmı sert plastik olacaktır. Kıl uzunluğu 5-6 cm Fırça kısmı temizleme uzunluğu 50-60 cm. Fırça kısmı genişliği 6-7cm. Sap uzunluğu 110-130 cm boyunda ahşap saplı olacaktır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 70 AD.
FIRÇA, LAVABO TEMİZLEME FIRÇA, LAVABO TEMİZLEME: Fırçanın kıllı kısmı sap kısmı ile en az 10 derece açı yapacaktır. Fırçanın çapı en az 50 mm, kıl uzunluğu en az 30 mm, toplam boyu en az 180 mm olacaktır. Lavabo fırçası yuvarlak, plastik kıllı olacaktır. Lavabo fırçası dayanıklı malzemeden yapılmış olacaktır. Lavabo fırçası hijyen açısından beyaz ve/veya muhtelif renklerde olacaktır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 70 AD.
"TUVALET FIRÇASI
KABİNLİ (MUHAFAZALI)" TUVALET FIRÇASI: 1 Adet fırça ve 1 adet Standından oluşacaktır. Fırça Muhafazası ile birlikte teslim edilecektir. Fırça çapı en az 60 mm ± %10, kıl uzunluğu en az 40 mm ± %10, fırça toplam boyu en az 210 mm ± %10 olacaktır. Plastikten üretilmiş ve muhtelif renklerde olacaktır. Piyasa teamülü birim ambalaj ve nakliye ambalajlarda teslim edilecektir. 100 AD.
BULAŞIK YIKAMA SÜNGERİ OLUKLU BULAŞIK YIKAMA SÜNGERİ OLUKLU : Tüm hassas yüzeylerde kullanılabilir olmalı, Krom yüzeylerde zarar vermemeli, Parke yüzeylerde kullanılabilir olmalı, Özel tırnak koruyucu olmalı, özel süngeri olmalı ve uzun süreli kullanılabilmeli, fiberi ve süngeri birbiriden ayrılmamalıdır. 60° c de yıkanabilmeli, ebadı 11x17 cm olmalı, fırın tepsisi, ocak üstü, çayanlık, tencere, ızgara, tabak, bardak ve yemek takımlarının temizliğinde kullanılmalıdır. Bir tarafı sünger diğer tarafı ise kir ve yağ sökücü sert olamlıdır. Çabuk yıpranmayan, yüzeyleri çizmeyen ve deterjana karşı dayanıklı ve kullanım süresi uzun olmalıdır. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır. 400 AD.
"BULAŞIK ELDİVENİ
" BULAŞIK ELDİVENİ: Yumuşak lastikten üretilmiş,esnek yapıda ve kolay yırtılmayacak şeklide olacaktır. Isıyla temas ettiğinde elastiki yapısı bozulmayacak,yüzeyi su tutmayacak, yüzeyi su tutmaya ve kavramaya uygun olacaktır. Cildi tahriş etmeyecek ve dokusu kalın etli olacaktır. Giyinme ve çıkarma esnasında yırtılıp dağılmayacaktır. Tutma yüzeyinde tutmayı kolaylaştıracak özelliklere sahip olacaktır. Birim ambalaj çift eldiven naylon poşetlerde ağzı vakumlu kapatılmış olacaktır. Birim ambalaj üzerinde eldivenin ebat numarası belirtilecek, ambalaj üzerinde yırtık, delik ve deformasyon olmayacaktır. Bozulan hatalı çıkan ürünleridarnin uygun gördüğü zaman/tarih aralığında değiştirilecektir. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır. 400 PR.
TEL, BULAŞIK TEL, BULAŞIK; Bulaşık yıkamada kullanılan yuvarlak ovma topu paslanmaz örgülü bulaşık teli olacaktır. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır. 400 AD.
PİSUVAR TABLETİ, DEZENFEKTAN VE KOKU GİDERİCİ, BANYO VE WC PİSUVAR TABLETİ,DEZENFEKTAN VE KOKU GİDERİCİ,BANYOLARDA,WC: Tabletler lavabolarda, banyolarda, WC ve pisuvarlarda dezenvektan ve koku giderici olarak kullanılır. Ayrıca yünlü eşyalara zarar veren böcekleri kovan bir tablettir. Tabletler 500gr.-1000 gr.lık plastik torbalarda olacaktır. Alınacal olan temizlik malzemesi 19 mm. çapında ve 12 mm. yüksekliğinde yuvarlak şekilde olacaktır. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır. 50 KG.
MAŞRAPA Sağlam yapılı, kırılmaya karşı mukavemetli, plastik malzemeden yapılmış olacaktır. Maşrapalar kulplu, muhtelif renklerde, en az 1 litre su kapasiteli olacaktır. Piyasa teamülü birim ve nakliye ambalajlarda olacaktır. 70 AD.
GENEL TEMİZLİK BEZİ MİKROFİBER Sıkı dokunmuş pamuklu, bir yüzü hafif tüylü, bir yüzü düz tek parça halinde toz bırakmayan malzemeden imal edilmiş olacaktır. Kullanım yerlerine göre dört (4) renk olacaktır. 200 AD.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: MSB POSTGRESQL AKTARIM
b.Telefon Numarası:
c.Fax Numarası:
d.Elektronik Posta adresi: