ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı Zh. Brl. Ok. ve Eğt. Tüm. K.lığınca Atış Serbest 2017 Faaliyetinde Kullanılmak Üzere Malzeme Alımı
İhale Usulü 22/D
İdare Adı : ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI
Adres : ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI 06790 ETİMESGUT/ANKARA
Telefon : +903122491110-17(3021-3022)
Faks :
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü Zh. Brl. Ok. ve Eğt. Tüm. K.lığınca Atış Serbest 2017 Faaliyetinde Kullanılmak Üzere Malzeme Alımı
Malın Miktarı 17 KALEM
Mal Teslim Yeri 1. KISIM : 660'NCI TAŞINIR TÜKETİM MAL SAYMANLIĞI, 2.KISIM : TOPÇU VE FÜZE OKUL KOMUTANLIĞI GENERAL NAŞİT ŞENOĞUL ATIŞ VE TATBİKAT BÖLGESİ
Mal Teslim Tarihi İŞE BAŞLAMA TALİMATININ TEBLİĞİNE MÜTEAKİP 5 (BEŞ) İŞ GÜNÜ
İhale Yeri ZIRHLI BİRLİKLER OKULU VE EĞİTİM TÜMEN KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ETİMESGUT/ANKARA
İhale Tarihi 06.04.2017 10:00
İhale İlanı Metni
4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNUN 22/D MADDESİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ ALIM İÇİN TEKLİF MEKTUBUDUR
ZIRHLI BİRLİKLER OKULU VE EĞİTİM TÜMEN KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ETİMESGUT / ANKARA
TEKLİF SAHİBİNİN Tarih:……./……./2017
ADI SOYADI / FİRMA ADI:
TEBLİĞ ADRESİ:
E-MAİL ADRESİ (Varsa):
BAĞLI OLDUĞU VERGİ
DAİRESİ VE VERGİ
NUMARASI:
TELEFON VE FAKS
NUMARASI TEL: FAKS:
ÖDEME YAPILACAK
BANKA ADI / ŞUBE / HESAP NO:
"Doğrudan Temin"i oluşturan ihtiyaç listesi tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrımın ve sınırlama yapılmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.Zh. Brl. Ok. ve Eğt. Tüm. K.lığınca Atış Serbest 2017 Faaliyetinde Kullanılmak Üzere Malzeme Alımı işine ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin arz ederim / ederiz.
S. NU MALZEMENİN İSMİ MİKTARI TEKLİF EDİLEN BİRİM FİYAT TUTAR MALZEMENİN ÖZELLİKLERİ
1'İNCİ KISIM
1 ANAHTAR SWİÇ, PUM211 12 ADET Alım esas numunesine uygun olacaktır. Mühür No:013819
2 KABLO, GÜÇ, TTR 5*2,5MM2 300 METRE 5*2,5mm2 TTR güç kablosu olacaktır. Piyasa teamülü birim ambalajlarda teslim edilecektir.
3 KABLO BAĞI, PLASTİK, 4,8*300MM 500 ADET 4,8*300mm plastik kablo bağı olacaktır.
4 BANT, ELEKTRİK YALITIMI İÇİN 50 ADET Siyah renkte elektrik bandı olacaktır.
5 SİLİKON KIRMIZI, 300 DERECEYE DAYANIKLI 25 ADET - 50 ile + 300 derece koruma sağlayan özellikte olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından Muayene ve Kabul Komisyonu'na taahhüt edilecektir.
6 DÖNER LAMBA, GENEL AMAÇLI 2 ADET 220V elektrikle çalışan, biri kırmızı diğeri yeşil renkte olacaktır.
7 220 VOLT TOPRAKLI FİŞ (ERKEK) 20 ADET 220V siyah renkte kauçuktan imal edilmiş olacaktır.
8 METAL TEMİZLEYİCİ VE PAS SÖKÜCÜ 20 ADET Metal ve paslı yüzeyleri temizlemek için, 400 ml. Sprey kutu ambalajlarda olacaktır.
9 DKP SAÇ, 1200*2400*1MM SAÇ LEVHA METAL 120 ADET Saç levhalar en az 1mm et kalınlığında 1200mm (120cm.) eninde ve 2400mm (240cm.) boyunda olacaktır.
10 KESKİ TAŞI, ÇUKUR GÖBEKLİ, 180*2,5*22,23 A 36 T BF 80 100 ADET Metal malzemeleri kesme işinde kullanılacak tipte olacak, ölçüleri en az 180*2,5*22mm olacaktır.
11 PROFİL, KARE, 40*40*2MM 480 METRE Ölçüleri 40*40*2mm, üzeri fabrikasyon boyalı olacaktır.
12 PROFİL, 40*60*3MM 150 METRE Ölçüleri 40*60*3mm olacaktır.
13 SİLİKON 10 ADET En az 280 ml.lik birim ambalajlarda ve şeffaf renklerde olacaktır.
14 VİDA TRAPEZ VİDA 5*25MM 7500 ADET Alım esas numunesine uygun olacaktır. Mühür No:013812
15 VAKUM APARAT DENGE TEKERİ 8 ADET Alım esas numunesine uygun olacaktır. Mühür No:013850
16 HALAT, TEL 330 METRE Asansörlerdekullanılan tipte olacaktır. Halat çapı 12mm ve yüklenici tarafından kesintisiz 330 metre olarak teslim edilecektir.
1'İNCİ KISIM TOPLAMI (KDV HARİÇ)
2'NCİ KISIM
1 TAŞ, KIRIK 900 TON 19*38mm olarak piyasada adlandırılan malzeme olacaktır. Yüklenici vermeyi taahhüt ettiği malzemenin tamamını Polatlı/Acıkır Sakarya Kışlasına idarenin belirttiği yerlere dökerek teslim edecektir. Gelen tüm araçların boş ve dolu olarak kantar fişleri idareye teslim edecektir.
2'NCİ KISIM TOPLAMI (KDV HARİÇ)
GENEL TOPLAM (KDV HARİÇ)
1. Teklifimiz (rakam ve yazı ile) ……………....……………………………………TL.dir
2. Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz.
3. ‘Doğrudan Temin’ konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak / yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
4. Sözleşme yapılmayacak, teminat alınacaktır. (Kat'i Teminatın Süresi iş bitimine kadardır.) Teklif ettiğimiz tutarın binde 5,69 oranında karar pulu ve % 6 Kat'i teminat (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme boşaltma vb.) ödemeyi taahhüt ediyoruz.
5. 4734 Sayılı K.İ.K.’in 10’ncu ve 11’nci maddesinde belirtilen ihale dışı bırakılma ve ihaleye katılamama şartlarına haiz olmadığımızı beyan ediyoruz.
6. Belgegeçer ve elektronik posta ile teklif alınmayacaktır. İhtiyaç duyulan mal 1. Kısım için Zh.Brl.Ok. ve Eğt.Tüm.Tşn.(Tük.) Mal Say.na teslimini müteakip Mua. Koms. tarafından kabulü yapılacaktır. 2.Kısım için ise Topçu ve Füze Okul Komutanlığı General Naşit ŞENOĞUL Atış ve Tatbikat Bölgesinde teslimini müteakip Mua. Koms. tarafından kabulü yapılacaktır. Tüm kısımlar için teklif verilebileceği gibi her kısım için ayrı ayrı teklif verilebilecektir.
7. Doğrudan Temin’in üzerimizde kalması durumunda malzemeler (İŞE BAŞLAMA TALİMATININ İMZALANMASINI MÜTEAKİP 5 (BEŞ) İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE İDARENİN İSTEDİĞİ YERE GETİRMEYİ, İNDİRMEYİ, İSTİFLEMEYİ, MONTAJINI YAPMAYI VE BU İŞ İÇİN EKSTRA ÜCRET TALEP ETMEDİĞİMİZİN KABULÜNÜ ARZ EDERİM.)
Teklifin Verileceği Tarih ve Saat: 06 Nisan 2017 / 10:00
Zh.Brl.Ok. ve Eğt. Tüm.K.lığı İh.Koms.Bşk.lığı ETİMESGUT / ANKARA
Tel : 0 312 249 11 45
FİRMA “ YETKİLİ KİŞİ ”
İMZA:
ADI SOYADI:
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI
b.Telefon Numarası: +903122491110-17(3021-3022)
c.Fax Numarası:
d.Elektronik Posta adresi: