TOPÇU VE FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı TOPÇU VE FÜZE OKUL K.LIĞI YEDEK SUBAY BİNASI TUVALETİNİN BAKIM ONARIMI YAPIM İŞİ
İhale Usulü DOĞRUDAN TEMİN
İdare Adı : TOPÇU ve FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI
Adres : CUMHURİYET MAH. REFİK CESUR CAD. POLATLI/ANKARA
Telefon : +903126234430
Faks : +903126223148
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü BAKIM, ONARIM VE YAPIM İŞİ
Malın Miktarı 15 Kalem
Mal Teslim Yeri Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı Polatlı / Ankara
Mal Teslim Tarihi Kararının Tebliğini veya Sözleşmenin İmzalanmasını Müteakip İşe Başlanacaktır
İhale Yeri Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı İhale Komisyonu Başkanlığı Polatlı / Ankara
İhale Tarihi 16.12.2019 10:00
İhale İlanı Metni
İLAN METNİ
TOPÇU VE FUZE OKUL K.LIĞI 1972-YEM-BET-105 ALBÜM NUMARALI YEDEK SUBAY YEMEKHANE BİNASI GİRİŞ KATI TUVALETİNİN BAKIM ONARIMI YAPIM İŞİ
1. Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı İnönü Kışlasında bulunan tuvaletlerin bakım ve onarımı yapılacaktır. Yapılacak işlemler şartnamede belirtilmiştir.
2. Mal alımı, bakım, onarım ve yapım işi için sözleşme yapılacak ve teminat alınacaktır.
3. Piyasadan ayrıca fiyat alıp almamakta İhale Komisyon Başkanlığı serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda piyasadan teklif alınıp alınmayacağına Komisyon Üyeleri karar verebilir.
4. “Birim Fiyat Teklif Mektubu” idare tarafından tanzim edilen örneğe uygun olarak doldurulacaktır.
5. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (16 Aralık 2019, saat:10:00) İhale Komisyon Başkanlığı'na firma temsilcisi tarafından elden teslim edilecek veya mail gönderilecektir. (Faks ile teklif alınmayacaktır.)
6. Mail yolu ile gönderilen "Birim Fiyat Teklif Mektubu” değerlendirmeye alınacak, istenildiğinde ıslak imzalı suretleri İhale Komisyon Başkanlığına ulaştırılacaktır.
7. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” kargo veya iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile ya da Mail yolu ile gönderilecek tekliflerin doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (16 Aralık 2019, saat:10:00) kadar Topçu ve Füze Okulu İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşması şarttır. (Faks ile teklif alınmayacaktır.)
8. Kapalı olarak teslim edilen zarflar, değerlendirme son günü / saatinde, hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır. İstekliler, doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saatte İhale Komisyon Başkanlığı'nda hazır bulunabilirler.
9. Alınan teklifler yukarıda belirtilen gün ve saatte katılan istekliler huzurunda açılacaktır. Komisyon uygun gördüğü takdirde teklif veren isteklilerden nihai tekliflerini isteyebilecektir. Hazır bulunmayan isteklilerin vermiş oldukları teklifler nihai teklif sayılacaktır. Nihai teklif sunmak isteyen istekliler, teklif vermeye yetkili olduğuna dair belgeyi İhale Komisyonu Başkanlığına sunacaktır.
10. İsteklilerce bakım, onarım ve yapıma ait idare tarafından tanzim edilen örneğe uygun teklif mektubu ve Teknik Şartname listesi istenildiğinde mail olarak gönderilir.
11. İhale Komisyon Başkanlığına 0.312.623 44 30’dan 3022 numaralı telefondan veya ybezdan@kkk.tsk.tr mail adresinden ulaşılabilir.
BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU
------/------2019
TOPÇU VE FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI YETKİLENDİRİLEN ALIM HEYETİ
Polatlı / ANKARA
Teklif Sahibinin :
Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı, Uyruğu :
Açık tebligat adresi :
Telefon ve faks numarası :
T.C.kimlik no (gerçek kişiler) :
Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası :
Elektronik posta adresi (varsa) :
İdarenizce alımı yapılacak olan Topçu ve Füze Okulu K.lığı Yedek Subay Yemekhane Binası Giriş Katı Tuvaletinin Bakım Onarımı Yapım işine ait teknik şartname tarafımızdan tamamen incelenmiş, okunmuş ve işin yapılacağı yer görülmüş olup herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. Mal Alımı işine ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.
1- Taahhüdün yerine getirilmesine ilişkin olarak doğrudan temin alım heyetince tarafımıza bildirilmiş olan teklif fiyata dâhil olması öngörülen bütün masraflar (Vergi, Nakliye, Pul, Harç vb.) teklifimize dâhildir.
2- Teklifimiz doğrudan temin alım tarihinden itibaren 30 (Otuz) [rakam ve yazı ile] takvim günü geçerlidir.
3- Teklifimizde yazılı fiyatların tamamının KDV hariç olarak verildiğini beyan ediyoruz.
4- İhale konusu iş için kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten veya vekâleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.
5- Doğrudan temin alımına ilişkin olarak teklifimizin en uygun teklif olduğunun bildirilmesi durumunda sözleşme yapılmadan önce binde 9,48 oranında sözleşme pulu bedeli ve binde 5,69 oranında karar pulu bedelini Topçu ve Füze Okulu Saymanlık Müdürlüğüne yatırarak alındı makbuzunu Topçu ve Füze Okulu Komutanlığına teslim edeceğimizi taahhüt ediyoruz.
6- Teklifimizde yazılan ve verilen fiyatlar üzerinde silinti, kazıntı olmadığını, silinti, kazıntı olduğu tespit edilmesi halinde teklifimizin geçersiz olacağını kabul ediyoruz.
7- Yapım konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
8- Teklifimizde idarece yazılmış olan malzeme bilgilerinin faturalarda da aynı şekilde muhafaza ederek yazılacağını ve sırasının teklife uygun olarak yapılacağını taahhüt ediyoruz.
9- İşe ait ödemenin; Topçu ve Füze Okl.K.lığı Öğr.ve Krs.Tb.K.lığı tarafından hazırlanacak harcama belgelerine istinaden Topçu ve Füze Okl.K.lığı Kantin Başkanlığınca kantin gelirlerinden yapılacağını kabul ediyoruz.
10- Yapım işi Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı İnönü Kışlası (Polatlı/ANKARA) bölgesinde yapılacaktır.
11- İşin süresi; alım kararının tebliğini müteakip yer tesliminden itibaren 20 (yirmi) takvim günüdür.
12- Adı geçen yapım işi için sözleşme yapılacak, teminat alınacaktır.
13- Yapım işinin tamamını KDV hariç toplam ………………………………………………… TL. ……………….……………………………………… ……………………………………………………. (teklif edilen toplam bedel para birimi belirtilerek rakam ve yazı ile yazılacaktır) bedel karşılığında yapmayı kabul ve taahhüt ederiz.
Saygılarımızla
AD SOYAD/Unvan-(Kaşe)
İmza[3]
Ek: Birim fiyat teklif cetveli.
YAPIM İSİNİN ADI : TOPÇU VE FUZE OKL.K.LIĞI 1972-YEM-BET-105 ALBÜM NUMARALI YEDEK SUBAY YEMEKHANE BİNASI GİRİŞ KATI TUVALETİNİN BAKIM ONARIMI YAPIM İŞİ
YERİ : POLATLI / ANKARA
TEKNİK ŞARTNAME
1. İHALE KAPSAMINDA YAPIMI İSTENEN İMALATLAR:
1.1. Topçu ve Füze Okl.K.lığı Yedek Subay Yemekhane Binası Giriş Katı Tuvaletinin Bakım Onarımı Yapım İşi bu şartname ve ekinde yer alan proje doğrultusunda yapılacaktır.
1.2. İş bu Teknik Şartname hükümlerine ve eklerine uygun olarak yapılacaktır. Topçu ve Füze Okl. K.lığı bundan sonra İdare, söz konusu imalatları yapacak firma ise Yüklenici olarak anılacaktır.
2. GENEL TEKNİK HUSUSLARI
2.1. Uygulaması gerçekleştirilecek iş kalemlerinde kullanılacak tüm malzemeler güncel TSE ve ISO 9001 standartlarına, yürürlükte olan kanun ve yönetmeliklere uygun olacak, üretici firmalar ise “İmalat Yeterlilik Belgesi” ne sahip olacaktır. Malzeme anılan belgelere sahip değilse, ancak yapı denetim görevlisinin onayı ile kullanılacaktır.
2.2. İş kapsamında bulunan tüm işlerin yapımında kullanılacak malzemeler TSE belgeli olacak ve bunların belgeleri yüklenici tarafından imalata başlanmadan önce yapı denetim görevlisinin onayına sunulacaktır. TSE belgesi bulunmayan malzemelerden birer örnek getirilerek yapı denetim görevlisinin onayı alınacaktır.
2.3. Söz konusu iş kapsamında yapılacak uygulama ve kullanılacak malzemeler tüm garanti şartlarına haiz olacaktır. Her türlü malzeme için 2 yıllık yazılı firma garanti taahhütnamesi verilecektir.
2.4. Garanti süresince her türlü dizayn, imalat ve/veya işçilik hata/eksiklikleri yüklenici firma tarafından onarılacak veya yenisi ile değiştirilecektir. Garanti süresince gerekli bakım işlemleri de yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
2.5. Her türlü malzeme için kullanım hatası haricindeki bozulma ve deformasyonlar için 2 yıllık yazılı yüklenici taahhütnamesi verilecektir.
2.6. Yapılacak uygulamada kullanılacak malzemelerin şantiye yerine getirilmesi ile yapılması gerekecek tüm nakliyeler, yatay ve düşey taşımalar yükleme ve boşaltmalar, işçilik ve idare tarafından istenilen yere istif işleri yüklenici tarafından karşılanacak olmakla beraber, yapım sırasında oluşacak deformasyonlar ve hasarlar yüklenici firma tarafından giderilecek, yükleniciye ayrıca bir nakliye bedeli ödenmeyecektir.
2.7. Yapılacak tüm imalatlar idareye hiçbir hukuki yükümlülük ve ilave maddi yük getirmeyecek şekilde yerine getirilecek, uygulamada karşılaşılabilecek sorunlar veya eksik tanımlarla ilgili, varsa görüş ve öneriler teklifler ile birlikte bir rapor halinde sunulacaktır.
2.8. Yapım işleri esnasında sökümden çıkan (varsa) malzemeler (idarenin tespit edeceği malzemeler) kullanıcı birliğin istediği veya göstereceği bir yere nakliyesi hiçbir bedel talep edilmeden yapılacak ve birliğe tutanakla teslim edilecektir. Kullanılmayacak durumdaki malzemeler idarenin göstereceği yere yüklenici tarafından boşaltılacaktır. Döküm yerinin düzeltilmesi yapılacaktır.
2.9. Yüklenici işe başlamadan önce yerinde yapılan ölçümlerde rövelve projeye göre ortaya çıkacak farklılıklar için herhangi bir hak talep etmeyecektir.
2.10. İstekli firmalar teklif vermeden önce işyerini görerek keşif çıkarmak için ihtiyaç duydukları ölçüleri kendileri alacaktır.
2.11. İmalatı gerçekleştirilecek her türlü yapım işinin fen, sanat ve teknik koşullara uygunluğu ve seçilecek malzemelerin uygunlukları ile kaliteleri yüklenici firma sorumluluğunda olacak, ihale kapsamında yapımı ve/veya onarımı istenilen her türlü malzeme kullanıcı birlik ile koordine edilerek uygulamaya konulacak, koşullara uygun yapım şartlarının sağlanıp sağlanmadığı idare ve idarenin görevlendireceği teknik personel aracılığı ile kontrol edilecek, söz konusu şartlara haiz olmayan imalat yeniden yaptırılacaktır.
2.12. İş sırasında karşılaşılacak beklenmedik mimari, statik, elektrik, makine, peyzaj vb. proje ve detay problemleri yüklenici firma tarafından çözülerek, çizilecek her türlü proje ve detay idare tarafından onaylandıktan sonra uygulanacaktır. Söz konusu iş kapsamında yükleniciye hazırlattırılacak proje ve detaylar için ihale bedeli haricinde ayrıca bir bedel ödenmeyecektir.
2.13. İmalat ve montajı yapılan bütün elektrik ve mekanik tesisat sistemleri tutanak karşılığı test edildikten sonra hatasız olarak çalışır vaziyette teslim edilecektir. Doğacak her türlü aksaklık yüklenici tarafından hiçbir bedel talep edilmeden giderilecektir.
2.14. Yüklenici firma şantiyede gerekli emniyet tedbirlerini alacak, iş güvenliği için uygun uyarı levhaları asacak, ayrıca şantiyede çalıştırdığı personelin kaldığı binaları işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğüne uygun olarak düzenleyecektir.
2.15. Eğer şartnamede başka türlü yazılmamış veya projelerde başka şekilde belirtilmemiş ve/veya gösterilmemiş ise yapılacak iş yürürlükte bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ve Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanlığının tasdik ettiği teknik şartname hükümlerine, ilgili birim fiyat poz tariflerine, ilgili TS standartlarına, ilgili TEDAŞ şartnamelerine ve ilgili birim fiyat poz tariflerine, ilgili Türk Telekom şartnamelerine, ilgili yangın yönetmeliklerine, ilgili kurum ve kuruluş şartnamelerine. Elektrik Mühendisleri Odası tarafından yayınlanmış tüm teknik şartnamelere ve yönetmeliklerine. Uluslar arası Elektro Teknik komisyonu (IEC) Standartlarına uygun olacaktır.
2.16. Bozuk teçhizat, tesisat yapılırken veya muayene sırasında hasara uğrayan teçhizat, Kontrol Mühendisinin uygun göreceği bir şekilde değiştirilecek veya tamir edilecektir. Eğer ihale dosyası ilgili teknik şartnamesinde başka türlü yazılmamış veya projelerde başka şekilde gösterilmemiş ve/veya belirtilmemiş ise Madde “2.15'e uygun olacaktır.
2.17. Eğer şartnamede başka türlü yazılmamış veya projelerde başka şekilde gösterilmemiş ve/veya belirtilmemiş ise yapılacak imalat Madde “2.15'e uygun olacaktır. İş bu hale dosyasının ve Madde “2.15''de belirtilen şartname, yönetmelik ve standartların yetersiz kalması durumunda, İdare’nin ve/veya Kontrol Ekibinin yetkili mühendislerince verilecek kararlara uyulacaktır. Bir malzemenin tüm ana ve yardımcı elemanları, tek bir imalatçı firma tarafından imal ve montaj edilecektir.
2.18. Eğer şartnamede başka türlü yazılmamış veya projelerde başka şekilde gösterilmemiş ve/veya belirtilmemiş ise seçilecek cihaz ve malzemeler, yapılacak işçilik ve imalat Madde 62.15'e uygun olacaktır. İdare'nin yetkili personellerince veya yetkili kontrol personellerince belirtilecek prosedür, yazışma, tutanak vs. işlemlere uyulması kaydı ile tüm işçilik ve imalat, tüm cihaz ve malzemeler ile ilgili liste, teknik doküman ve kataloglar idare yetkili personeline veya yetkili kontrol personeline idarenin veya kontrol grubunun ön gördüğü şekilde onay için sunulacaktır. Onay alınmadan temin edilen cihaz ve malzemeler ile iş ve imalat yüklenici sorumluluğundadır. İş bu ihale dosyasının Madde 62.15'de belirtilen şartname, yönetmelik ve standartların yetersiz kalması durumunda, İdare’nin ve/veya Kontrol ekibinin yetkili mühendislerince verilecek kararlara uyulacaktır.
2.19. İdare yapılan işin veya kullanılan malzemelerin Madde“2.15'ye ve/veya ihale dosyası teknik şartnamelerine uygun olmadığını tespit eder ise yapılan işin ve/veya kullanılan malzemelerin iş bu şartnamede tanımlanan hükümlere uygun olarak İdarenin yetkili personellerinin ve/veya yetkili Kontrol mühendisinin teknik olarak uygun gördüğü şekilde her türlü onarım, değişiklik vs. işlemler yüklenici tarafından hiç bir ek ücret talep etmeksizin yapılacaktır.
2.20. Yüklenici iş bu ihale dosyası dokümanlarına uyacaktır eğer şartnamede başka türlü yazılmamış veya projelerde başka şekilde gösterilmemiş ve/veya belirtilmemiş ise yapılacak tüm işlemler (malzeme ve cihaz temini, işçilik vs.) Madde“?2.15”'e uygun olarak yapılacaktır. İdarenin yetkili personellerince veya yetkili kontrol personellerince belirtilecek prosdür, yazışma, tutanak vs. işlemlere uyulması kaydı ile tüm çalışma süresince yapılacak işlerle ilgili idare yetkili personeline veya yetkili kontrol personeline idarenin veya kontrol grubunun öngördüğü şekilde onayları alınacaktır.
3. YAPILACAK İŞLERİN YÖNTEM VE TARİFİ:
3.1.TUVALETİN ONARIMINDA YAPILACAK İŞLER
Mevcut islak mahal içerisindeki 156 m2 lik duvar yüzeyinden fayanslar sökülecek ve yerine 20x60 veya 30x60 veya 33x60 cm anma ebatlarında her türlü desen ve yüzey özelliğinde renkli duvar karoları yapıştırıcısı ile birlikte kaplanacaktır.
Zemindeki 53 m2 lik fayanslar sökülecek ve yerine 30x30 veya 33x33 anma ebatlarında her türlü desen ve yüzey özelliğinde parlak,sırsız porselen karo yapıştırıcısı ile kaplanacaktır.
Mahalde bulunun lavabolar sökülecek ve 10 adet 50x70 cm tam ayaklı takım lavabolar montaj elemanları ile birlikte monte edilecektir.
Lavabolar üzerine 10 adet tek kumandalı, tek gövde lavabo bataryaları takılacaktır.
Lavabo üzerindeki aynalar sökülüp 10 adet takriben 40x50 cm lik ayna takılacaktır.
Tuvalet içerisinde bulunan 5 adet pisuvar ve 5 adet pisuvar bölmesinin demontajı yapılacak ve iş bittikten sonra tekrar yerine montajı yapılacaktır.
Islak zeminde bulunan 5 adet hela taşı sökülecek ve 5 adet 50x60 cm sırlı seramikten hela taşı döşenecektir. Tuvalet bölmelerinde bulunan 5 adet musluk uzun musluk(süzgeçli rozet dahil) montajı yapılacaktır.
Firma tarafından temin edilen 2 adet şarjlı florasan lamba, 6 adet florasan lamba ve 6 adet prizin yerlerine montajı yapılacaktır.
Mahalde bulunan 45 m lik pis su ve 35 m lik temiz su boru hatları yenilenecektir.
4. İŞİN YAPIMINDA UYULACAK GENEL HUSUSLAR:
4.1. Yapılan tüm imalatlarda kaza önleme ve emniyet tedbirleri yüklenici tarafından alınarak eksiksiz uygulanacaktır.
4.2. İmalatlar esnasında yangına karşı gerekli tedbirler alınacaktır.
4.3. Bütün imalatlar tamamlandıktan sonra bina ve imalattan dolayı kirlenen çevrenin temizliği yapılacak ve kullanıma hazır halde teslim edilecektir.
4.4. Fiyatlara kullanılacak malzeme, işçilik, nakliye giderleri, amortisman bedelleri, yüklenici karı, araç gereç giderleri, aksesuarlar, kaza önleme ve emniyet giderleri dahildir. Malzemelerin şantiye içi ve dışındaki, yatay ve düşey taşıma giderleri, işçiliği yükleniciye aittir.
4.5. İmalatlarda kullanılacak tüm malzemeler yapı denetim görevlisinin onayını müteakip kullanılacak, yapı görevlisi tarafından talep edildiğinde kullanılan malzemelerin özellikleri atölye ortamında yapı denetim görevlisince görülecektir. Bu işlem ile ilgili tüm masraflar yükleniciye ait olacaktır. Yapı denetim görevlisinin uygun bulmadığı imalatlar derhal sökülerek yeniden düzgün olarak yapılacaktır.
4.6. Projede öngörülemeyen, imalat safhasında ortaya çıkan hususlara ilişkin inşaat uygulamaları Yapı Denetim ekibinin talimatları doğrultusunda çözümlenecektir.
4.7. Yüklenici firma bir yıl süre ile imalat hatalarından kaynaklanan her türlü arızayı haber verildiğinden 48 saat süre içerisinde gidermeyi bu şartname ile taahhüt etmiş olacaktır.
5. KONTROL VE MUAYENE METOTLARI VE GARANTİ SÜRESİ
5.1. İmalatlarda kullanılacak tüm malzemeler yapı denetim görevlisinin onayını müteakip kullanılacak, yapı denetim görevlisinin uygun bulmadığı imalatlar derhal sökülerek yeniden düzgün olarak yapılacaktır.
5.2. Kullanılacak tüm malzemeler 2 (iki) yıl üretici firma garantisinde, imalatlar ve onarımlar ise 2 (iki) yıl yüklenici firma garantisinde olacaktır. Firma bu süre içerisinde olabilecek 48 saat süre içerisinde gidereceğine dair taahhütname vermek zorundadır.
6. EKLER: -
7. İş bu teknik şartname 5(Beş) sayfadan ibarettir.
TOPÇU VE FÜZE OKULU YEDEK SUBAY YEMEKHANE BİNASI GİRİŞ KATI TUVALETİNİN BAKIM
ONARIMI BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması MİKTAR BİRİMİ Teklif Edilen Birim Fiyat (Para Birimi Belirtilerek) TL. Tutarı (Para Birimi Belirtilerek) TL.
S.NU. POZ NO YAPILACAK İŞİN CİNSİ
1 ÖZEL-1 DUVAR YÜZEYİNDEN FAYANS SÖKÜLMESİ 156 M²
2 ÖZEL-2 DÖŞEME FAYANSININ SÖKÜLMESİ 53 M²
3 25.108.1101 ALATURKA HELA TAŞI, SIRLI SERAMİKTEN PLASTİK SİFONLU, TAKRIBEN 50x60cm (MONTAJLI) 5 AD
4 25.130.1102 1/2" UZUN MUSLUK(SÜZGEÇLİ ROZET
DAHİL) (MONTAJLI) 5 AD
5 25.100.1026 50x70cm TAM AYAKLI TK. LAVABO |(MONTAJ ELEMANLARIYLA BİRLİKTE) (MONTAJLI) 10 AD
6 25.104.1001 AYNA, TAKRİBEN 40x50cm (MONTAJLI) 10 AD
7 25.130.3201 TEK KUMANDALI TEK GÖVDE, LAVABO BATARYASI (MONTAJLI) 10 AD
8 15.380.1056 20x60 VEYA 30x60 VEYA 33x60 ANMA EBATLARINDA HER TÜRLÜ DESEN VE YÜZEY ÖZELLİĞİNDE 1. KALİTE RENKLİ DUVAR KAROLARI İLE 3 MM DERZ ARALIKLI DUVAR KAPLAMASI YAPILMASI (KARO YAPIŞTIRICISI İLE) 156 M²
9 15.375.1002 30x30 CM VEYA 33x33 CM ANMA EBATLARINDA HER TÜRLÜ DESEN VE YÜZEY ÖZELLİĞİNDE 1. KALİTE BEYAZ SERAMİK YER KAROLARI İLE 3 MM DERZ ARALIKLI DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI |(KARO YAPIŞTIRICISI İLE) 53 M²
10 ÖZEL-3 PİS SU HATTI BORULARININ YENİLENMESİ(Ø100) 45 M
11 ÖZEL-4 TEMİZ SU HATTI BORULARININ
YENİLENMESİ(Ø30) 35 M
12 ÖZEL-5 PRİZ TAKILMASI 6 AD
13 ÖZEL-6 ŞARJLI FLÖRASAN LAMBA (MONTAJLI) 2 AD
14 ÖZEL-7 FLORASAN LAMBA TAKILMASI 6 AD
15 ÖZEL-8 MEVCUT PİSUVARLARIN VE PİSUVAR BÖLMELERİNİN DEMONTAJ VE MONTAJLARININ YAPILMASI 5 AD
TUTARI
KDV
TOPLAM
Ad/SOYAD/Unvan (Kaşe)
¹ Bu sütun idarece hazırlanacaktır
² Bu sütun isteklilerce doldurulacaktır
³ Teklif vermeye yetkili kişi tarafından her sayfası ad soyad/unvan yazılarak imzalanacaktır.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: TOPÇU ve FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI
b.Telefon Numarası: +903126234430
c.Fax Numarası: +903126223148
d.Elektronik Posta adresi: