MSB.İSTANBUL İNŞ.EML. VE NATO GÜV. YAT.BLG.BŞKLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı Harp Ak. K.lığı 3 No’lu Isı Merkezine Bağlı Isıtma Sistemlerinin Ayrılması Hiz. Prj. Yap.
İhale Usulü Açık İhale Usulü
İdare Adı : MSB.İstanbul İnş.Eml. ve Nato Güv. Yat.Blg.Bşklığı
Adres : MSB.İstanbul İnş.Eml. ve NATO Enf.Blg.Bşklığı Selimiye/İSTANBUL
Telefon : +902163917866
Faks : +902163344933
Elektronik Posta Adresi : tesupistanbul@msb.gov.tr
Malın Niteliği ve Türü Vaz Pl., Mim. Prj., Mak.Tes. Röl. Prj, Elk. Tes. Röl. Prj. , Mak.Tes. Uyg. Prj., Elk. Tes. Uyg. Prj.,D.gaz Tes. Uyg. Prj. ile Keşif, Metraj, Teknik Şartname ve Pursantaj Haz.
Malın Miktarı 1 Ad.
Mal Teslim Yeri
Mal Teslim Tarihi
İhale Yeri MSB. İSTANBUL İNŞAAT EMLAK VE NATO ENF.BÖLGE BAŞKANLIĞI SELİMİYE/İSTANBUL
İhale Tarihi 27.05.2008 13:00
İhale İlanı Metni
İHALE İLANI
Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı
“Harp Ak. K.lığı 3 No’lu Isı Merkezine Bağlı Isıtma Sistemlerinin Ayrılması Hiz. Prj. Yap.” hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
İhale Kayıt Numarası : 2008/ 60302
1-İdarenin
a) Adresi
:Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı Selimiye / İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 0 216 391 78 66 - 0 216 334 49 33
c) Elektronik posta adresi : --------
2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği,Türü ve Miktarı : Vaziyet Planı , Mimari Projeler , Makine Tesisat Röleve Projesi, Elektrik Tesisat Röleve Projesi , Makine Tesisat Uygulama Projesi, Elektrik Tesisat Uygulama Projesi ,Doğalgaz Tesisatı Uygulama Projeleri ile Keşif, Metraj, Teknik Şartname ve Pursantajın Hazırlattırılması
b) Yapılacağı yer
c) İşe süresi : Yenilevent / İSTANBUL
: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 takvim günü içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşin süresi yer tesliminden itibaren 150 takvim günüdür.
3-İhalenin
a) Yapılacağı yer : MSB İstanbul İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı
Selimiye/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 27.05.2008 saat : 14:00
4.İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1 Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
4.1.3 Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.1.4. 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.
4.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.6. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.7. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.8. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
4.1.9. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.
4.1.10. Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak İş Deneyim Belgesinin Başka Bir Tüzel Kişiye Kullandırılmayacağına İlişkin Taahhütname.
4.2. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler,
4.2.1. İş deneyim belgeleri:
İsteklinin son beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’ i oranında gerçekleştirdiği veya % 50’ si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,
4.2.2. İsteklinin organizasyon yapısı ve personel durumu ile kaliteye ilişkin belgeler:
a) Bu iş için istenen anahtar teknik personel sayısı ve niteliği aşağıdaki gibidir:
S.No Personelin Branşı Deneyim Adet
1 Mimar 5 Yıl 1
2 Makina Müh. 5 Yıl 1
3 Elektrik Müh. 5 Yıl 1
Asgari yeterlik kriteri olarak öngörülen yukarıdaki çizelgede yer alan anahtar teknik personel olarak 1 adet Mimar , 1 adet Makine Müh. ve 1 Adet Elektrik Müh. ve ihale konusu hizmetin uzmanı olması , ihale tarihinden önce işe alınmış ve ihale tarihi itibariyle isteklinin bünyesinde bulunuyor olması zorunludur. İsteklinin bünyesinde bulunduğu hususu ; ilgili adına prim ödendiğini ve ilgilinin işe alındığını gösteren sosyal güvenlik kurumu onaylı belge ile tevsik edilir. Özel sektörde geçen deneyim süresi ilgili meslek odası üye kayıt süresini gösteren belge ile kamuda geçen deneyim süresi hizmet belgesi ve / veya meslek odası üye kayıt süresini gösteren belge ile tevsik edilecektir.
4.2.3. İhale konusu hizmetin yapılabilmesi için gerekli görülen va aşağıda belirtilen tesis , makine teçhizat ve diğer ekipman ile ilgili bilgi ve belgeler istenmektedir.
Tanım Adet
Lisanslı Çizim Programı 1
Lisanslı Mekanik Tesisat Hesap Programı 1
Lisanslı Keşif , Metraj hazırlama Programı 1
Plotter 1
Bilgisayar ( Masaüstü) 2
Bilgisayar ( Dizüstü) 1
Lazermetre 1
Makine , tesis ve ekipman için kendi malı olma şartının aranmaması esastır. Taahhüt edilerek temin edilecek ekipman için, noter onaylı taahhütname sunulması zorunludur.
4.3. Bu ihalede benzer iş olarak, Kazan dairesi veya ısı merkezlerinin revize edilerek doğalgazla çalışır hale getirilmesi veya bünyesinde doğalgazla çalışan ısı merkezi bulunan yapılara ait uygulama projeleri benzer iş olarak kabul edilecektir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı Selimiye / İSTANBUL adresinde görülebilir ve 50 YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8. Teklifler, 27.05.2008 tarihi saat 14:00 ‘ a kadar Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı Selimiye / İSTANBUL adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10-İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere, kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.
12- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremezler.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: MSB.İstanbul İnş.Eml. ve Nato Güv. Yat.Blg.Bşklığı
b.Telefon Numarası: +902163917866
c.Fax Numarası: +902163344933
d.Elektronik Posta adresi: tesupistanbul@msb.gov.tr