AS.VET.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı 11 Kalem Kuşam Malzemesi Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin 22/d
İdare Adı : As.Vet.Okl.ve Eğt.Mrk.K.lığı
Adres : As. Vet. Ok. Ve Eğt. Mrk.K.lığı İhale Komisyonu Başkanlığı Gemlik/BURSA
Telefon : 0 224 519 02 10
Faks : 0 224 519 02 19
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü Mal
Malın Miktarı 11 Kalem Adet
Mal Teslim Yeri As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı Taşınır (Tük)-668 Mal Saymanlığı
Mal Teslim Tarihi Kararın tebliğinden itibaren 60 (Altmış) Takvim günün
İhale Yeri As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı Sat.Al.Kom.Bşk.lığı
İhale Tarihi 17.04.2019 14:30
İhale İlanı Metni
DOĞRUDAN TEMİN İLE İLGİLİ HUSUSLAR
1. Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında kullanılmak üzere “11 Kalem Kuşam Malzemesi Alımı” yapılacaktır.
2. Sözleşme yapılmayacaktır.
3. Piyasadan ayrıca fiyat alıp almamakta Satın Alma Komisyon Başkanlığı serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda piyasadan teklif alınıp alınmayacağına Komisyon Üyeleri karar verebilir.
4. Birim fiyat üzerinden teklif alınacak, her kısım için teklifler kısım bazında kendi içinde toplam bedel üzerinden değerlendirilecektir.
5. “Birim Fiyat Teklif Mektubu” idare tarafından tanzim edilen örneğe göre doldurulacak ve idareden istenebilecektir.
6. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (17 Nisan 2019 Saat:14.30) Satın Alma Komisyon Başkanlığı'na firma temsilcisi tarafından elden teslim edilecek veya postayla/kargoyla gönderilecektir.
7. Belgegeçer (Faks) / Mail yolu ile gönderilen "Birim Fiyat Teklif Mektubu” komisyonun uygun gördüğü durumlarda değerlendirmeye alınacaktır.
8. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” kargo veya iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar idareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek ve bu teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
9. Kapalı olarak teslim edilen zarflar, değerlendirme son günü / saatinde, hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır. İstekliler, doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saatte Satın Alma Komisyon Başkanlığı'nda hazır bulunabilirler.
10. Alınan teklifler yukarıda belirtilen gün ve saatte katılan istekliler huzurunda açılacaktır. Komisyon uygun gördüğü takdirde teklif veren isteklilerden nihai tekliflerini isteyebilecektir. Hazır bulunmayan isteklilerin vermiş oldukları teklifler nihai teklif sayılacaktır. Nihai teklif sunmak isteyen istekliler, teklif vermeye yetkili olduğuna dair belgeyi Satın Alma Komisyonu Başkanlığına sunacaktır.
11. Yürürlükteki mevzuat gereğince, ihaleye ve taahhüdün tamamına ait ödenecek bütün vergi (KDV Hariç), resim, harçlarla ulaşım, ambalaj, tahmil, tahliye, istif, tartı ve sigorta dâhil her türlü giderler yükleniciye ait olacaktır.
12. Bahse konu malzeme alımı için, uhdesinde kalan firma tarafından ihale bedeli üzerinden Binde 5,69 Karar Damga Vergisi vezne alındı makbuzu, mal teslimi ile birlikte Satın Alma Komisyon Başkanlığı'na teslim edilecektir.
AT KUŞAM MALZEMESİ ALIMI İDARİ HUSUSLAR
1. Alımı yapılacak malzemeler numunesine göre teslim edilecektir.
2. Malzemelerin muayenesi Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığınca alım esas numunelerine göre yapılacaktır.
3...Alımı yapılacak malzemeler, her türlü hava şartlarından, ulaşımdan, mekanik titreşimlerden, korozyondan ve manyetik ortamdan etkilenmeyecek şekilde, orijinal üretici firmasının ambalajı ile ambalajlanmış olacaktır.
4...Ambalaj üzerinde firma adı, adres, malzeme cinsi, emniyetli taşınması için gerekli işaretleme etiketleri bulunacaktır.
5. Orijinal ambalajından arızalı ve hasarlı olarak çıkan her malzeme firmaya iade edilecek ve firma tarafından orijinal ambalajında yeni malzeme ile değiştirilecektir.
6. İhtiyaç duyulan malzemeler ihale komisyonu kararının firmaya tebliğini müteakip 60 (Altmış) takvim günü içerisinde Tşn. (Tük.)- 668 Mal Saymanlığı depolarına defaten teslim edilecektir.
7. Yürürlükteki mevzuat gereğince, alıma ve taahhüdün tamamına ait ödenecek bütün vergi (KDV hariç), ulaşım, ambalaj, tahmil, tahliye, istif, tartı ve sigorta dâhil her türlü giderler firmaya ait olacaktır.
AT KUŞAM MALZEMESİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE EVSAF ÖZELLİKLERİ
1. At Örtüsü (Cidargo 90 cm, Göğüs 130 cm) 10 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
2. At Tasması Ayarlı 50 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
3. Renet Tırnak 10 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
4. Kolon Kayışı (125 cm Çift Taraflı Lastikli) 15 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
5. Engel Kamçısı 5 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
6. Çubuk Kantarma Demir 5 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
7. Gebre 80 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
8. Maya Demiri 70 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
9. Kaşağı At 80 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
10. Kuyruk Fırçası 80 Adet
Numuneye Göre Alınacaktır.
11. Deri Yağı 20 Kg.
Numuneye Göre Alınacaktır.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: As.Vet.Okl.ve Eğt.Mrk.K.lığı
b.Telefon Numarası: 0 224 519 02 10
c.Fax Numarası: 0 224 519 02 19
d.Elektronik Posta adresi: