172NCİ ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı SODYUM HİPOKLORİT ÇÖZELTİSİ (SU DEZENFEKTAN)
İhale Usulü Doğrudan Temin Alımları
İdare Adı : 172nci Zırhlı Tugay Komutanlığı
Adres : 172nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Ipekyolu üzeri Silopi ŞIRNAK
Telefon : +904865184068
Faks : +904865183587
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü SODYUM HİPOKLORİT ÇÖZELTİSİ (SU DEZENFEKTAN)
Malın Miktarı 15000 kg
Mal Teslim Yeri İHALE METNİNDE AÇIKLANMIŞTIR
Mal Teslim Tarihi İHALE METNİNDE AÇIKLANMIŞTIR.
İhale Yeri 172'nci Zırhlı Tugay Konutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı İpek Yolu Üzeri Silopi / ŞIRNAK
İhale Tarihi 05.03.2012 15:00
İhale İlanı Metni
İLAN METNİ
1.172’nici Zırhlı Tugay Komutanlığı İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından Sodyum Hipoklorit Çözeltisi (Su Dezenfektan) (15.000 Kg) Alımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesi gereğince Doğrudan Temin Usulü ile 05 Mart 2012 tarihinde saat 15:00’da satın alınacaktır.
2.Teklif vermek isteyen İstekliler 172’nci Zırhlı Tugay İhale Komisyon Başkanlığında, işe ait ihale dokümanını inceleyebilir ve örnek teklif mektubunu temin edebilirler. İhale Komisyonunun irtibat telefonu 0486 518 40 68 - (3021)’dir.
3.Gerçek kişi ise imza beyannamesi, tüzel kişilik ise imza sirküsü, ihaleye vekâleten katılım durumunda ise ayrıca vekâletname ve imza beyannamesi teklif zarfı içerisinde ihale komisyonuna sunulacaktır.
4.İhaleye Teklif veren firma; İhale Komisyonuna teklif mektubuyla beraber ihale kendi üzerinde kalması halinde vereceği malzemeleri Gösteren/Tanıtan Numune/Katalog sunacaktır.
5.Teklifinizin değerlendirilebilmesi için yetkili bir şahıs tarafından düzenlenmiş bu işe ait teklif mektubu olduğu yazılacak, arka yüzündeki zarf kapatma yerine firma kaşesi basılacak, kaşe üzerine imza atılacak ve zarfı kapatılmış bir şekilde ihaleyi yapan Komisyona sunulacaktır.
6.Yukarıda belirtilen gün ve saatte teklif zarfları katılan istekliler veya temsilcileri huzurunda açılacak ve komisyon tarafından gerek görüldüğü takdirde pazarlık sonucu isteklilerden son teklifleri istenebilecektir. (ihaleye katılmayan isteklilerin vermiş olduğu teklifler son teklif sayılacaktır.) İstekli firmayı temsilen yetkili bir personelin belirtilen gün ve saatte 172’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığında hazır bulunabilecektir.
SATIN ALINACAK MALA AİT BİLGİLER
SODYUM HİPOKLORİT (KLOR)
1. İçme sularında kullanılan klor ( sodyum hipoklorit ) olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından taahhüt edilecektir.
2. Ürünlere ait fizikse özellikler;
2.1.Oda sıcaklığında, sıvı halde olacaktır.
2.2.Rengi berrak, sarımsı renkte olacaktır.
2.3.Aktif klor içeriği, m/v olarak en az %12 (yüzde on iki) olacaktır.
2.4.Yoğunluğu (20+2 (yirmi artı eksi iki) C’de yoğunluğu en az 1,13 (bir virgül onüç) g/ml
olacaktır.
2.5.Tortu içermeyecektir.
3. Sodyum hipokloritin ağır metal içeriği alt maddelerde belirtildiği gibi olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından üretici firmanın kalite kontrol sonuçları veya test raporları ile belgelendirilecek, belgeler yüklenici tarafından muayene esnasında Muayene ve Kabul Komisyonuna verilecektir.
3.1.Arsenik (As) miktarı en çok 5 (beş) mg/kg olacaktır.
3.2.Antimon (Sb.) miktarı en çok 25 (yirmibeş) mg/kg olacaktır.
3.3.Kadmiyum (Cd) miktarı en çok 5 (beş) mg/kg olacaktır.
3.4.Krom (Cr) miktarı en çok 5 (beş) mg/kg olacaktır.
3.5.Kurşun (Pb) miktarı en çok 15 (onbeş) mg/kg olacaktır.
3.6.Civa (Hg) miktarı en çok 5 (beş) mg/kg olacaktır.
3.7.Nikel (Ni) miktarı en çok 10 (on) mg/kg olacaktır.
3.8.Selenyum (Se) miktarı en çok 25 (yirmibeş) mg/kg olacaktır.
4. Yüklenici firma ürün için en az bir (1) yıl garanti taahhüdünde bulunacaktır. Ürün evsafında herhangi bir bozulma olduğu takdirde 10 (on) gün içerisinde yüklenici firma herhangi bir ücret talep etmeden ürünü yenisi ile değiştirecektir.
5. Sodyum Hipoklorit piyasa teamülü en fazla 75 (yetmişbeş) kg.lık birim ambalajlarda olacaktır. Ambalajlar bedelsiz olarak idareye bırakılacaktır. Ambalajlar ürünü dış ve iç etkenlere karşı
koruyacak nitelikte ve sağlamlıkta olacaktır. Ambalajlarda yırtık, çatlak, sızdırma ve delinme
olmayacaktır. Ambalajlarda ürün cinsini, özelliklerini, kullanım şeklini anlatan etiketler bulunacaktır. Kullanım şekli ve kullanım dozajları ile ilgili idarenin belirleyeceği personele bilgilendirme yapılacaktır.
6. Yüklenici tarafından bedelsiz olarak mal ile birlikte klor ölçümü için 10 (on) adet Komparatör (klor
ölçme aparatı) solüsyonları ile birlikte idareye teslim edecektir.
7. Sözleşme, vergi, taşıma, tahmil, tahliye, depoda istifleme ve sigorta dâhil her türlü giderler yükleniciye aittir.
8. Muayene sırasında alınacak numune payları yükleniciye aittir. Bu sebeple eksilen miktar yüklenici tarafından tamamlanacaktır.
9. İhtiyaç duyulan mal İhale Komisyonunun Kararının Yükleniciye tebliğini takip eden 10 (on) iş günü içerisinde ve bir defada Tüketim Malzemeleri 211 Mal Saymanlığı depolarına (Şehit Binbaşı E.TÜRKMEN KIŞLASI Silopi/ŞIRNAK) teslim edilecektir. Firma kendisine tanınan 10 (on) iş günlük sürede ürünün teslimini gerçekleştiremez ise; 5 (beş) iş günlük cezalı süre verilecektir. Geçen her cezalı gün için yükleniciden 150,00 (yüzeli) Tl. ceza kesilecektir. Cezalı süre hiçbir suretle 5 (beş) günü geçmeyecektir. Cezalı süre içerisinde de firma taahhüdünü yerine getirmez ise dosya geçersiz sayılacaktır.
MALZEME İHTİYAÇ ÇİZELGESİ
S.NU. STOK NU. CİNSİ MİKTARI BİRİMİ TESLİM TARİHİ
1 -
SODYUM HİPOKLORÜR (KLOR) 15.000 KG İHALE KOMİSYONUNUN KARARINI TEBLİĞİNİ TAKİP EDEN GÜNDEN İTİBAREN 10 İŞ GÜNÜ İÇİNDE DEFATEN TESLİM EDİLECEKTİR.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 172nci Zırhlı Tugay Komutanlığı
b.Telefon Numarası: +904865184068
c.Fax Numarası: +904865183587
d.Elektronik Posta adresi: