8 NCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı Haşereyle ve Kemirgenlerle Mücadele Kapsamında İlaç Alımı
İhale Usulü Dorudan Temin 22/D
İdare Adı : 8 NCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI
Adres : Yıldızbağları Mah. Ahmetkabaklı Bulvarı Merkez/ELAZIĞ
Telefon : +904242362058
Faks : +904242367454
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü 5 (Beş) Kalem Mal
Malın Miktarı 5 (Beş) Kalem Mal LT./KG./AD.
Mal Teslim Yeri Elazığ As.Hst.Bştbp.liğiTaş.(Tük.)-759 Mal Saymanlığı
Mal Teslim Tarihi 10 (On ) takvim günü
İhale Yeri 8'inci Kor.Klığı İhl.Koms.Bşk.lığı
İhale Tarihi 20.05.2016 15:00
İhale İlanı Metni
ALIMI YAPILACAK MALZEME LİSTESİ:
1 SİVRİSİNEK, KARASİNEK VE HAMAM BÖCEĞİ İLACI 15 LİTRE, ETKEN MADDESİ: DELTAMETHRİNE 50GR/LT
FORMÜLASYON ŞEKLİ: SC 50 FORM
KULLANIM ALANI: KAPALI ALANDA SİVRİSİNEK, KARASİNEK VE HAMAM BÖCEĞİ İLE MÜCADELE
2 KARASİNEK İLACI 15 KG., ETKEN MADDESİ: % 10 THİAMETHOXAM % 0,05 CİS-TRİCOS-9-EN
FORMÜLASYON ŞEKLİ: WG
KULLANIM ALANI: KAPALI ALAN BİNA GİRİŞİ VE ÇÖP KONTEYNIRLARINDA KARASİNEK MÜCADELESİ
3 YÜRÜYEN HAŞERE İLACI 40 LT. ETKEN MADDESİ: % 30 PERMETHRİN,% 10,5 TETRAMETHRİN,% 42 PİPERONYLBUTOXİDE
FORMÜLASYON ŞEKLİ: EC
KULLANIM ALANI: KAPALI ALANDA YÜRÜYEN HAŞERE MÜCADELESİ
4 HAŞERE İLACI 20 GR.JEL. 50 AD. ETKEN MADDESİ: % 2,15 İMİDACLOPRİD
FORMÜLASYON ŞEKLİ: IC JEL YEM
KULLANIM ALANI: GIDA İLE İLGİLİ YERLERDE YÜRÜYEN HAŞERE MÜCADELESİ
5 FARE İLACI 10 KG. ETKEN MADDESİ: % 0,0025 DİFETHİALONE, % 0,0012 BİTREX
FORMÜLASYON ŞEKLİ: MUM BLOK
KULLANIM ALANI: KEMİRGENLE MÜCADELE
EVSAF:
1. GENEL TANIMLAR:
a. Bu evsaf 7’nci Ana Jet Üs Komutanlılığı ile Elazığ Asker Hastanesi Baştabipliği iç ve dış mekanlarında kullanılmak üzere haşereyle ve kemirgenlerle mücadele kapsamında alınacak malzemelerin özelliklerini, denetim ve ilgili diğer hususları konu alır.
b. İş evsaf “Elazığ As.Hst.Bştbp.liği” yerine kısaltılmış olarak “İdare” bu ihale kapsamında teklif verecek firmalara ise “İstekli” denilecektir.
2. GENEL İSTEKLER:
a. İstekli işe başlamadan önce haşereyle ve kemirgenlerle mücadele kapsamında alınacak malzemelerin kullanılacağı yerlerde gerekli gördüğü tespitleri yapacaktır.
b. Alınacak malzemeler WHO (Dünya Sağlık Örgütü) normlarına uygun olmalıdır. Bu husus istekli tarafından belgelendirilecektir.
c. Alınacak malzemeler halk sağlığı alanında da kullanılan, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış veya ithaline izin verilmiş olacaktır. Bu husus istekli tarafından belgelendirilecektir
ç. Malzemelerin üzerinde tanımlayıcı bilgileri, var ise seri numarası ve kalite standartlarına uygunluğunu belirten işaretlerin mevcut olduğu orijinal etiket olmalıdır.
3. HAŞERE İLAÇLARI:
a. Sivrisinek, Karasinek ve Hamam Böceği İlacı:
(1) Etken maddesi Deltamethrine 50 Gr/Lt. olmalıdır.
(2) Formülasyon tipi Süspansiyon Konsantre (SC) şeklinde olmalıdır.
(3) İlaç kapalı alanlarda; Sivrisinek, Karasinek ve Hamam Böceği gibi haşerelere karşı insektisit etkili olmalıdır.
b. Karasinek İlacı:
(1) Etken maddesi % 10 Thiamethoxam, % 0,05 Cis-Tricos-9-EN olmalıdır.
(2) Formülasyon tipi Suda eriyen granül (WG) şeklinde olmalıdır.
(3) İlaç kapalı alanlarda; Bina Girişi ve Çöp Konteynırlarında Karasinek gibi haşerelere karşı insektisit etkili olmalıdır.
c. Yürüyen Haşere İlacı:
(1) Etken maddesi % 30 Permethrin, % 10,5 Tetramethrin, % 42 Piperonylbutoxide olmalıdır.
(2) Formülasyon tipi Emülsiyon Konsantre (EC) şeklinde olmalıdır.
(3) İlaç kapalı alanlarda; yürüyen haşerelere karşı insektisit etkili olmalıdır.
ç. Haşere İlacı 20 Gr.Jel.:
(1) Etken maddesi % 2,15 İMİDACLOPRİD olmalıdır.
(2) Formülasyon tipi jel yem şeklinde olmalıdır.
(3) İlaç gıda ile ilgili yerlerde; yürüyen haşerelere karşı insektisit etkili olmalıdır.
d. Fare İlacı:
(1) Etken maddesi % 0,0025 Difethialone, % 0,0012 Bitrex olmalıdır.
(2) Formülasyon tipi Mum Blok şeklinde olmalıdır.
(3) İlaç sıçan ve fare tiplerine antikoagülan etkili olmalıdır.
4. GARANTİ VE DİĞER HUSUSLAR:
(1) Alınacak malzemeler teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl miatlı olacaktır.
(2) Her türlü nakliye, hamaliye masrafları teklif veren istekliye ait olacak olup, bu faaliyetler esnasında oluşabilecek kaza ve hasarlardan istekli sorumlu olacaktır.
(3) İstekli idarenin belirleyeceği esaslar ve program dahilinde, 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı ile Elazığ Asker Hastanesi Baştabipliği iç ve dış mekanlarında, alınan malzemelerle, ilaçlama uygulamasının uygun ekipmanlar kullanılarak (İlaçlama makinası, fare İstasyonları, koruyucu iş elbisesi vb.) yapılmasını sağlayacaktır. Bu husus malın kabül ve muayenesi aşamasında istekli tarafından yazılı olarak taahhüt edilecektir.
AÇIKLAMALAR:
1. Haşereyle ve kemirgenlerle mücadele kapsamında satın alınacak ilaçlar, 7’inci Ana Jet Üs.K.lığı (Malatya) ile Elazığ Asker Hastanesi Baştabipliği açık ve kapalı alanlarında kullanılacaktır.
2. Söz konusu malzemeler, Doğrudan Temin Heyeti tarafından piyasa araştırması yapılmak suretiyle ve en uygun fiyatı veren istekliden tedarik edilecektir. En uygun fiyat, verilen tekliflerin en düşük olanıdır. İstekliler tekliflerini, her bir kalemin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir.
3. İdare ile yüklenici arasında sözleşme yapılmayacak, noter onayı aranmayacaktır. Geçici ve Kati Teminat alınmayacaktır.
4. Alımı yapılacak ikmal maddesi mahalli alım yetkisindedir. Bu alım sadece yerli isteklilere açıktır.
5. Tedarik edilen malzemenin muayenesi evsaf çizelgesinde belirtilen özellikler doğrultusunda 8’inci Kor.K.lığı Mua. ve Kab.Kom.Bşk.lığınca yapılacaktır. Bu kapsamda yüklenici tarafından malzemeler Taş.(Tük.) 759 Mal Saymanlığı depolarına teslim edilecektir.
6. Alımı yapılacak ikmal maddesinin teslim süresi piyasa araştırma tutanağının yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günüdür. Son teslim tarihinin resmi tatil gününe rastlaması halinde tatili takip eden ilk iş gününde mal teslim edilebilecektir.
7. İstekliler tarafından teklif mektubu ve malzeme evsafı 8'inci Kor.K.lığı İhale Komisyon Başkanlığından temin edilecektir.
NOT: Güncel İletişim Bilgileri Aşağıdadır;
İletişim :
Tel/Fax : 0424 236 20 58
Email : 8korihale@kkk.tsk.tr.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 8 NCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI
b.Telefon Numarası: +904242362058
c.Fax Numarası: +904242367454
d.Elektronik Posta adresi: