ANA SAYFA BAKAN KURUMSAL BİRİMLER BASIN FAALİYETİ HİZMETLER SİTE HARİTASI
Bakanlık Geri
Bakan Yaşar GÜLER

Yaşar GÜLER

Bakan

1954 doğumlu olan Yaşar GÜLER, Teğmen rütbesiyle 1974’te Kara Harp Okulundan ve 1975’de Muhabere Okulundan mezun olmasını müteakip 1975-1984 yıllarında çeşitli birliklerde Muhabere Takım ve Bölük Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.

1986’da Kara Harp Akademisinden, 1988’de Silahlı Kuvvetler Akademisinden mezun olduktan sonra Kurmay subay olarak sırasıyla; Yurt İçi Bölge Komutanlığı Harekât Başkanı (1986-1988), Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı Plan Subayı (1988-1991), 12’nci Piyade Tümen Komutanlığı Harekât ve Eğitim Şube Müdürü (1991-1992), Silopi’de İç Güvenlik Tabur Komutanı (1992-1994), Bosna-Hersek Türk Tugayı Komutan Yardımcısı (1994-1995), Başbakanlık Askerî Başdanışmanlığı Proje Subayı (1995-1997), Napoli/İtalya’da konuşlu NATO Güney Bölge Komutanlığı Muhabere Başkan Yardımcısı (1997-1999), Barış İçin Ortaklık Eğitim Merkezi Komutanı (1999-2000), Genelkurmay Başkanlığı Tatbikatlar Şube Müdürü (2000-2001) olarak görev yapmıştır. 2001 yılında ise Tuğgeneralliğe terfi etmiştir.

Tuğgeneral rütbesiyle 10’uncu Piyade Tu...

Devamı

MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı

TSK SIHHİYE İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI

İşin Adı 4 (DÖRT) KALEM 2 KISIM DAYANIKLI BEYAZ EŞYA ALIMI

İhale Usulü D/T

         

İdare Adı : TSK SIHHİYE İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI

Adres : TSK SIHHİYE İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI 06930 ETİMESGUT/ANKARA

Telefon : +903122431190

Faks : +903122443276

Elektronik Posta Adresi : fatih.civelek@msb.gov.tr

         

Malın Niteliği ve Türü MAL

Malın Miktarı 4 KALEM

Mal Teslim Yeri SEYYAR SAĞLIK TEŞKİLLERİ GRUP BAŞKANLIĞI

Mal Teslim Tarihi 15 TAKVİM GÜNÜ

İhale Yeri MSB SIHHİ İKMAL VE BAKIM MERKEZİ BAŞKANLIĞI

İhale Tarihi 10.11.2022 14:00


İhale İlanı Metni

MAL ALIMINA AİT TEKNİK VE İDARİ HUSUSLAR

1.İşin Adı :

       Seyyar Sağlık Teşkilleri Grup Başkanlığı 2’nci Seyyar İleri Cerrahi Hastanesi Baştabipliği envanterinde bulunan bina ve tesislerin bürolarında kullanılmak üzere 3 (üç) Kalem büro Malzemesi Alım İşi.

2.İşin Miktarı ve Kısmi Teklife Açık Olup Olmadığı:

       İş bir defaya mahsus olmak üzere gerçekleştirilecektir. İş kısmi teklife açıktır.

3.Teslim Yeri/Yerleri :

       Malzemeler fiziki muayenenin gerçekleştirilebilmesi amacıyla Zh. Brl. Okl. Ve Eğt. Mrk. K.lığı TŞN.(TÜK.)-660) Mal Saymanlığı depoları Etimesgut/Ankara’ ya teslim edilecektir.

Teslimatın partiler halinde yapılıp yapılmayacağı :

       Partiler halinde teslimat yapılmayacak, işin tamamı tek seferde gerçekleştirilecektir.

4.Teslim Süresi :

       İşin teslim süresi en fazla 15 (onbeş)  takvim günüdür.

5.Ürüne Ait Kalite Güvence Belgeleri :

       İstenmeyecektir.

6.İş Deneyim İçin Kabul Edilecek Benzer İşler :

       İş Deneyimi İstenmeyecektir.

7.Muayene İle İlgili Hususlar :

       Alınacak malzemelerin muayenesi Teknik Üye ve Muayene Komisyonu tarafından Zh. Brl. Okl. Ve Eğt. Mrk. K.lığı TŞN.(TÜK.)-660) Mal Saymanlığı Etimesgut/Ankara depolarında yapılacaktır.  

8.Garanti İle İlgili Hususlar :

       En az 2 (yıl) garantili olmalıdır.

9.Eğitim İle İlgili Hususlar :

       Yoktur.

10.Ambalajlama İle İlgili Hususlar :

       Orijinal ambalajında olmalıdır.  

11.Montaja İlişkin Hususlar :

         Yüklenici tarafından, idarenin göstereceği yere montajı yapılmalıdır.

12.Dokümantasyon İle İlgili Hususlar :

       İstenilmeyecektir.

13.Numune İle İlgili Hususlar :

       Numune istenmeyecektir.

14.Alım konusu mala ait teklif verecek isteklilerden imalatçı veya yetkili satıcı olduğuna ilişkin belge istenecek mi?

       İstenmeyecektir.

15.Teknik özellikler ve diğer teknik dokümanlarda belirtilen hususlar :

Sıra Nu.

Malzemenin Adı

Miktarı

Teknik Özellikleri

1

BUZDOLABI EV TİPİ

3 ADET

İki kapılı derin dondurucu buzdolabı özelliğine sahip olmalıdır. Antibakteriyel temizleme özelliği bulunmalıdır. Toplam net hacmi en az 432 lt kapasiteye sahip olmalıdır. Enerji sınıfı en az A olmalıdır. Orijinal ambalajında olacaktır. . En az 2 yıl garantili olacak ve yüklenici tarafından garanti belgesi onaylı olacaktır.

2

ÇAMAŞIR MAKİNASI, EV TİPİ

4 ADET

En az 9 kg. yıkama kapasiteli, çift su girişi, En az enerji performansı A+, LCD göstergeli olmalı, elektronik su kontrol sistemi, su taşma emniyet sistemi, zaman programlama özelliği, kalan zaman özelliği olmalıdır. Orijinal ambalajında olacaktır.  En az 2 yıl garantili olacak ve yüklenici tarafından garanti belgesi onaylı olacaktır.

3

MAKİNE ÇAMAŞIR KURUTMA EV TİPİ

3 ADET

Ev tipi, en az 7 kg kapasiteli, hızlı programı, program takip göstergesi, direkt su tahliyesi olmalıdır. Enerji sınıfı en az A olmalıdır. Kırışık önleme bulunmalıdır. Orijinal ambalajında olacaktır. En az 2 yıl garantili olacak ve yüklenici tarafından garanti belgesi onaylı olacaktır.

16.Fiyat Dışı Unsurlar :

       Fiyat dışı unsur yoktur.

17.Diğer Hususlar :Alımı yapılan tüm malzemeler kutusunda olacaktır. TSE standartlarına uygun olacaktır. 

 

S.NU.

STOK NU.

MALZEMENİN ADI

MİKTARI

DAĞITIM BİRİMİ

1

4110270507424

BUZDOLABI EV TİPİ

3

ADET

2

3510270574202

ÇAMAŞIR MAKİNASI, EV TİPİ

4

ADET

3

3510270495456

MAKİNE ÇAMAŞIR KURUTMA EV TİPİ

3

ADET

 

 

 

 

 

 

 

 

MAL ALIMINA AİT TEKNİK VE İDARİ HUSUSLAR

  1. İşin Adı :

       Seyyar Sağlık Teşkilleri Grup Başkanlığı 2’nci Seyyar İleri Cerrahi Hastanesi Baştabipliği envanterinde bulunan bina ve tesislerin bürolarında kullanılmak üzere 1 (bir) kalem döşeme demirbaş büro malzemesi alım işi.

  1. İşin Miktarı ve Kısmi Teklife Açık Olup Olmadığı:

       İş bir defaya mahsus olmak üzere gerçekleştirilecektir. İş kısmi teklife açıktır.

  1. Teslim Yeri/Yerleri :

       Malzemeler fiziki muayenenin gerçekleştirilebilmesi amacıyla Zh. Brl. Okl. Ve Eğt. Mrk. K.lığı TŞN.(TÜK.)-660) Mal Saymanlığı depoları Etimesgut/Ankara’ ya teslim edilecektir.

Teslimatın partiler halinde yapılıp yapılmayacağı :

       Partiler halinde teslimat yapılmayacak, işin tamamı tek seferde gerçekleştirilecektir.

  1. Teslim Süresi :

       İşin teslim süresi en fazla 15 (onbeş)  takvim günüdür.

  1. Ürüne Ait Kalite Güvence Belgeleri :

       İstenmeyecektir.

  1. İş Deneyim İçin Kabul Edilecek Benzer İşler :

       İş Deneyimi İstenmeyecektir.

  1. Muayene İle İlgili Hususlar :

       Alınacak malzemelerin muayenesi Teknik Üye ve Muayene Komisyonu tarafından Zh. Brl. Okl. Ve Eğt. Mrk. K.lığı TŞN.(TÜK.)-660) Mal Saymanlığı Etimesgut/Ankara depolarında yapılacaktır.  

  1. Garanti İle İlgili Hususlar :

       En az 2 (yıl) garantili olmalıdır.

  1. Eğitim İle İlgili Hususlar :

       Alımı yapılan malzemeler ile ilgili kullanıcı personele her bir malzeme için 2 saat eğitim verilecek ve malzemeler ile yüklenici tarafından hazırlanan kısa kullanım talimatı eğitim esnasında idareye teslim edilecektir.  

  1. Ambalajlama İle İlgili Hususlar :

       Orijinal ambalajında olmalıdır.  

  1. Montaja İlişkin Hususlar :

         Yüklenici tarafından, idarenin göstereceği yere montajı yapılmalıdır.

  1. Dokümantasyon İle İlgili Hususlar :

       İstenilmeyecektir.

  1. Numune İle İlgili Hususlar :

       Numune istenmeyecektir.

  1. Alım konusu mala ait teklif verecek isteklilerden imalatçı veya yetkili satıcı olduğuna ilişkin belge istenecek mi?

       İstenmeyecektir.

  1. Teknik özellikler ve diğer teknik dokümanlarda belirtilen hususlar :

Sıra Nu.

Malzemenin Adı

Miktarı

Teknik Özellikleri

1

TELEVİZYON

2 Adet

En az 40”, full HD, Dahili uydu alıcısı, anten ve uydu/ LNB girişi, bilgisayar bağlantısı yapılabilmeli,

En az aşağıda belirtilen girişler olmalıdır.

  1. 2(iki) adet HDMI
  2. 1 (bir) adet USB
  3. Lıne out girişleri
  4. DVB-T2/C-S2 ile tüm dijital yayınları HD izleme olanağı olmalıdır.   

Orijinal ambalajında olacaktır. Enerji sınıfı en az A olmalıdır. En az 2 yıl garantili olacak ve yüklenici tarafından garanti belgesi onaylı olacaktır.

  1. Fiyat Dışı Unsurlar :

       Fiyat dışı unsur yoktur.

  1. Diğer Hususlar :

Alımı yapılan tüm malzemeler kutusunda olacaktır. TSE standartlarına uygun olacaktır.

S.NU.

STOK NU.

MALZEMENİN ADI

MİKTARI

DAĞITIM BİRİMİ

1

 

TELEVİZYON

2

ADET

 

 

         

İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.

2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.

a.Şikayet ve Başvuru Makamı: TSK SIHHİYE İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI

b.Telefon Numarası: +903122431190

c.Fax Numarası: +903122443276

d.Elektronik Posta adresi: fatih.civelek@msb.gov.tr