1'İNCİ ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI ÖZDEN KIŞLASI BABAESKİ/KIRKLARELİ İHALE DETAYI
İşin Adı 1’İNCİ ZH.TUG.K.LIĞI CEBESOY KIŞLASI 1998-ENH-ÇEL-705 ALBÜM NUMARALI ENERJİ NAKİL HATTI ÜZERİNDE BULUNAN 50 KVA DİREK TİPİ TRAFONUN BAKIM/ONARIMI, CEBESOY KIŞLASI 1998-ENH-ÇEL-705, ÖZDEN KIŞLASI 2005-ENH-ÇEL-046, ELDENİZ KIŞLASI 2005-ENH-ÇEL-365 ALBÜM NUMARALI ENERJİ NAKİL HATLARINDA BULUNAN TRAFOLARIN YILLIK BAKIMI
İhale Usulü 22-d* DOĞRUDAN TEMİN (Parasal Limit Kapsamında)
İdare Adı : 1'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı Özden Kışlası Babaeski/Kırklareli
Adres : Dindoğru Mahallesi Güney Kışla Küme Evleri No:1 İç Kapı No:0 Babaeski/Kırklareli Posta Kodu:39200
Telefon : 0 288 512 11 20
Faks : 0 288 512 11 10
Elektronik Posta Adresi : 1zhtugihkom@kkk.tsk.tr
Malın Niteliği ve Türü 1’İNCİ ZH.TUG.K.LIĞI CEBESOY KIŞLASI 1998-ENH-ÇEL-705 ALBÜM NUMARALI ENERJİ NAKİL HATTI ÜZERİNDE BULUNAN 50 KVA DİREK TİPİ TRAFONUN BAKIM/ONARIMI, CEBESOY KIŞLASI 1998-ENH-ÇEL-705, ÖZDEN KIŞLASI 2005-ENH-ÇEL-046, ELDENİZ KIŞLASI 2005-ENH-ÇEL-365 ALBÜM NUMARALI ENERJİ NAKİL HATLARINDA BULUNAN TRAFOLARIN YILLIK BAKIMI
Malın Miktarı 7 Adet
Mal Teslim Yeri 1'İNCİ ZH.TUG.K.LIĞI
Mal Teslim Tarihi KARARIN YÜKLENECİYE TEBLİĞİNİ MÜTEAKİP ERTESİ GÜNDEN İTİBAREN 30 (OTUZ) İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE
İhale Yeri 1'İNCİ ZH.TUG.K.LIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
İhale Tarihi 08.10.2024 10:00
İhale İlanı Metni
1. KONU
1’inci Zh.Tug.K.Lığı Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA Direk Tipi Trafonun Bakım/Onarımı, Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705, Özden Kışlası 2005-ENH-ÇEL-046, Eldeniz Kışlası 2005-ENH-ÇEL-365 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hatlarında Bulunan Trafoların Yıllık Bakımı Hizmet Alım İşi
2. GENEL HUSUSLAR
2.1. Kullanım Şartı ve Kapsamı
2.1.1. 1’inci Zh.Tug.K.Lığı Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA Direk Tipi Trafonun Bakım/Onarımı, Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705, Özden Kışlası 2005-ENH-ÇEL-046, Eldeniz Kışlası 2005-ENH-ÇEL-365 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hatlarında Bulunan Trafoların Yıllık Bakımı hizmet alım işi için uygulanacak olan hizmet alımına ait istek ve özellikler; numune alma, denetim ve muayene, ekler ve yararlanılan kaynakları ile diğer hususları kapsar.
3. İSTEK VE ÖZELLİKLER
3.1. 1’inci Zh.Tug.K.Lığı Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA Direk Tipi Trafonun Bakım/Onarımı, Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705, Özden Kışlası 2005-ENH-ÇEL-046, Eldeniz Kışlası 2005-ENH-ÇEL-365 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hatlarında Bulunan Trafoların Yıllık Bakımı yapılması esnasındaki her türlü emniyet tedbirini almaktan yüklenici sorumludur.
3.2. Trafonun Bakım/Onarım ve Yıllık Bakımı esnasında çıkan her türlü pislik ve artık malzeme yüklenici tarafından alınarak çöplük bölgesine atılacaktır.
3.3. Trafonun Bakım/Onarımına ve Yıllık Bakımına yönelik kullanılacak her türlü malzeme, ekipman ve iş makinesi yüklenici firmaya aittir.
3.4. Bakım/Onarım ve Yıllık Bakım çalışmalarında görev alacak teknik personelin, kullanılan ekipmanların, araçların, yedek parçaların kanun ve standartlara uygunluğu, kalitesi, malzemedeki hatalar yüklenicinin sorumluluğu ve garantisi altındadır.
3.5. Yüklenici firma kullanacağı malzeme ve iş makineleri için ayrıca bir bedel talebinde bulunmayacaktır.
3.6. Trafonun Bakım/Onarımı ve Yıllık Bakımı kontrol teşkilatı gözetiminde yapılacağından kontrol teşkilatının eksik gördüğü hususlar yüklenici firma tarafından tamamlanacaktır.
3.7. Trafo Bakım/Onarım ve Yıllık Bakımı esnasında trafoya verilecek hasarın onarımı yüklenici firmaya aittir.
3.8. Trafonun sökülmesi takılması esnasında söküm-takım işini yapacak personel elektrik direğine tırmanmayacak, söküm-takım esnasında itfaiyeci merdiveni, forklift, vinç veya uzatılabilir merdiven kullanacaktır.
3.9. Trafonun Bakım/Onarım işlemi yüklenici firma tarafından belgelendirilecektir.
3.10. Bakım/Onarımı yapılan 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA trafonun garanti süresince meydana gelebilecek sorunlardan firma sorumludur.
3.11. Hizmet işinin yapımı sırasında yüklenici, tüm iş sahasında iş ve işçi güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almakla mükelleftir. Gün ışığının yeterli olmadığı saatlerde veya kontrol teşkilatının gerekli gördüğü yerlerde aydınlatma ve güvenlik önlemlerini sağlamakla mükelleftir.
3.12. Yüklenici firma arıza-onarım, servis ve yedek parça değişimi hizmetlerinden ayrıca işçilik bedeli talep etmeyecektir.
3.13. 1’inci Zh.Tug.K.Lığı Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA Direk Tipi Trafonun Bakım/Onarımı, Cebesoy Kışlası 1998-ENH-ÇEL-705, Özden Kışlası 2005-ENH-ÇEL-046, Eldeniz Kışlası 2005-ENH-ÇEL-365 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hatlarında Bulunan Trafoların Yıllık Bakımı idarenin belirlediği kontrol teşkilatı nezaretinde yapılacaktır.
3.14. Yüklenici firma 1998-ENH-ÇEL-705 Albüm Numaralı Enerji Nakil Hattı Üzerinde Bulunan 50 KVA Trafo Bakım/Onarımı işi için Çizelge 1’de belirtilen işlemleri gerçekleştirecektir.
Çizelge-1
1.Trafonun üzerinde bulunan kapak,topraklama vs vidaların sıkılaştırılması.
2.Trafonun OG ve AG buşinglerinin kontrolü ve gerekli sıkılaştırılmanın yapılması.
3.Trafonun ark çukurlarının kontrolü ve gerekli olan mesafenin ölçülerek sıkılaştırma işleminin yapılması.
4.Trafonun silikajellerinin kontrol edilmesi ve bakımının yapılması.
5.Tahliye tapalarının kontrolü ve gerekli sıkılaştırılmanın yapılması.
6.Trafonun topraklamalarının kontrolü.
7.Trafonun üzerinde bulunan ayırıcıların ve OG sigortaların yuvalarının kontrolünün ve bakımının yapılması.
8.Trafonun ve üzerinde bulunan müştemilatının temizliğinin yapılması.
9.Trafonun komple boyanması.
10.Trafonun Demontaj ve Montajının yapılması.
11.Primer ve Sekonder sargı dirençleri ölçülmesi.
12.Bakım/Onarımı yapılacak trafo raporunun birliğimize ibraz edilmesi.
3.15. Yüklenici firma Trafoların Yıllık Bakımı işi için Çizelge 2’de belirtilen işlemleri gerçekleştirecektir
Çizelge-2
4. AMBALAJLAMA VE ETİKETLEME
4.1. Ambalajlama ve Etiketleme İstekleri yoktur.
5. DENETİM VE MUAYENELER İÇİN NUMUNE ALMA
5.1. Denetim ve muayene işlemleri; yürürlükte olan Hizmet Alımları, Muayene ve Kabul Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır.
Muayene ve kabulü gözle kontrol edilerek yapılacaktır.
6. DENETİM VE MUAYENE
6.1. Denetim ve muayene işlemleri; yürürlükte olan Hizmet Alımları, Muayene ve Kabul
Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır.
6.2. Muayene ve kabulü gözle kontrol edilerek yapılacaktır.
6.3. Muayene için her türlü araç, malzeme ve personel yüklenici firma tarafından sağlanacaktır.
6.4. Muayene esnasında meydana gelebilecek kaza ve hasarlardan yüklenici firma sorumludur.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 1'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı Özden Kışlası Babaeski/Kırklareli
b.Telefon Numarası: 0 288 512 11 20
c.Fax Numarası: 0 288 512 11 10
d.Elektronik Posta adresi: 1zhtugihkom@kkk.tsk.tr