15’İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı Keson Su Kuyusu Malzeme Alımı
İhale Usulü DOĞRUDAN TEMİN
İdare Adı : 15’İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI
Adres : YAZI BAĞLARI MAHALLESI KIŞLA CADDESI HIKMET AKINCI KIŞLASI MERKEZ/AMASYA
Telefon : +903582420024
Faks : +903582421474
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü MAL ALIMI
Malın Miktarı 4 KALEM
Mal Teslim Yeri TŞN.( TÜK)-657 MAL SAYMANLIĞI
Mal Teslim Tarihi SÖZLEŞME İMZALANMASINA MÜTEAKİP 10 ( ON ) TAKVİM GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEKTİR.
İhale Yeri 15'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI.İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
İhale Tarihi 18.10.2016 10:00
İhale İlanı Metni
4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNUN 22/D MADDESİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ
ALIM İÇİN TEKLİF MEKTUBUDUR
15'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
AMASYA
TEKLİF SAHİBİNİN Tarih :……../……../2016
ADI SOYADI / FİRMA ADI
TEBLİĞ ADRESİ
E-POSTA ADRESİ (Varsa)
BAĞLI OLDUĞU VERGİ
DAİRESİ VE VERGİ NUMARASI
TELEFON VE FAKS NUMARASI TEL: FAKS:
ÖDEME YAPILACAK
BANKA ADI / ŞUBE / HESAP
NUMARASI
"Doğrudan Temin"i oluşturan ihtiyaç listesi tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayırım ve sınırlama yapılmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. "Keson Su Kuyusu Malzeme Alımı" İşine ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederim / ederiz.
S. NU. MALZEMENİN İSMİ MİKTARI TEKLİF EDİLEN BİRİM FİYAT TUTAR MALZEMENİN ÖZELLİKLERİ
1. KİREÇ ÖNLEYİCİ (BUHAR KAZANI İÇİN) 1000 KG : DERKOMPLEKS 5130 (BUHAR KAZANLARI İÇİN İNORGANİK KİREÇ KOROZYON ÖNLEYİCİ) TEKNİK ÖZELLİĞİ ORGANAFOSFONAT,POLYAKRILIRIK ASİT BAZLI DİSPERSANT,ORGANİK VE İNORGANİK KOROZYON İNHİBİTORLERİNİN İŞLETME ÖZELLİKLERİNE GÖRE FORMULASYONUDUR. 25 KG LIK POLIETILEN MAVİ BİDONDADIR.
2. KİREÇ VE KOROZYON ÖNLEYİCİ KİMYASAL (BUHAR KAZANLARI İÇİN) 500 KG : DERKOMPLEKS 984 GÖRÜNÜM: KOYU SARI,PH 12,5+/-1,SUDA ÇÖZÜNÜRLÜK:SUDA TAMAMEN ÇÖZÜLÜR.25 KG LIK POLIETİLEN MAVİ BİDONDADIR.
3. TABLET TUZ 6000 KĞ : İÇME VE KULLANMA SULARININ ARITIMINDA İYON DEĞİŞTİRİCİLERİNİN REJENERASYONU İÇİN KULLANILAN SODYUM KLORÜRDÜR.
4. KLOR SIVI 2.000 KG : AKTİF KLOR MİKTARI:EN AZ130G/LT,NAOH AŞIRISI: MAKSİMUM 13G/LT,
TOTAL ALKALITE (NAOH):MAKSİMUM 15G/LT, İÇME SUYU KLORLAMASINA UYGUNOLACAKTIR. 25-40 ARASI KG LIK POLIETİLEN MAVİ BİDONDADIR.
TOPLAM
1. Teklifimiz (rakam ve yazı ile) ………………………....……………………………………TL.dir.
2. Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz.
3. Doğrudan Temin’ konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak / yaptırılacak diğer işlerde,
idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
4. Teklif ettiğimiz tutarın binde 5,69 oranında karar pulu ve binde 9,48 oranında sözleşme pulu,( vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme boşaltma vb.) ödemeyi taahhüt ediyoruz.
5. 4734 Sayılı K.İ.K.’in 10’ncu ve 11’nci maddesinde belirtilen ihale dışı bırakılma ve ihaleye
katılamama şartlarına haiz olmadığımızı beyan ediyoruz.
6. İhtiyaç duyulan mal için sözleşme yapılacak, teminat alınmayacaktır.
7. Doğrudan Temin’in üzerimizde kalması durumunda malzemeler ( SÖZLEŞMENİN İMZALANMASINA
MÜTEAKİP 10 ( ON ) TAKVİM GÜNÜ İÇERİSİNDE BİR DEFADA TAMAMINI İDARENİN İSTEDİĞİ YERE GETİRMEYİ, İNDİRMEYİ, İSTİFLEMEYİ VE MONTAJINI YAPMAYI BU İŞ İÇİN EKSTRA ÜCRET TALEP ETMEDİĞİMİZİN KABULÜNÜ ARZ EDERİM ).
8. Faks ile yapılacak tekliflerde İhale Komisyon Başkanlığının Aşagıdaki faks numarasına yapılacaktır.
Teklifin Verileceği Tarih ve Saat: 18 Ekim 2016 / 10:00
Yazıbağlar Mah.Kışla Cad 15'inci P.Eğt.Tug.K.Lığı İhale Komisyon Başkanlığı / AMASYA
Tel & Fax: 0 358 218 51 63
FİRMA “ YETKİLİ KİŞİ ”
İMZA :
ADI SOYADI :
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 15’İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI
b.Telefon Numarası: +903582420024
c.Fax Numarası: +903582421474
d.Elektronik Posta adresi: