TOPÇU VE FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI
İşin Adı atış alanları bakım ve onarımı için kullanılacak malzeme alımıı
İhale Usulü DOĞRUDAN TEMİN USULÜ
İdare Adı : TOPÇU ve FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI
Adres : CUMHURİYET MAH. REFİK CESUR CAD. POLATLI/ANKARA
Telefon : +903126234430
Faks : +903126223148
Elektronik Posta Adresi :
Malın Niteliği ve Türü atış alanları bakım ve onarımı için kullanılacak malzeme alımıı
Malın Miktarı 18 KLM.
Mal Teslim Yeri Malzemenin teslim yeri Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı Sakarya Kışlası (Polatlı/ANKARA)'dır.
Mal Teslim Tarihi Alım kararının tebliğini veya sözleşmenin imzalanmasını müteakip 7 takvim günü içerisinde teslim edilecektir.
İhale Yeri Topçu ve Füze Okulu İhale Komisyonu Başkanlığı İhale Salonu
İhale Tarihi 09.12.2020 11:00
İhale İlanı Metni
İLAN METNİ
D.T.U. MUHTELİF MALZEME (18 KALEM) ALIMI
1. Topçu ve Füze Okl. K.lığı ihtiyacı için, 18 (onsekiz) Klm. Topçu ve Füze Okulu K.lığında bulunan atış alanları bakım ve onarımı için kullanılacak malzeme alımıı işine ait alım doğrudan Temin Yöntemi İle Yapılacaktır.
2. Malzeme alımı için sözleşme yapılmayacak ve teminat alınmayacaktır.
3. Piyasadan ayrıca fiyat alıp almamakta İhale Komisyon Başkanlığı serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda piyasadan teklif alınıp alınmayacağına Komisyon Üyeleri karar verebilir.
4. Bu alım kısmi teklife kapalı olup işin tamamı için teklif verilecektir.
5. “Birim Fiyat Teklif Mektubu” idare tarafından tanzim edilen örneğe uygun olarak doldurulacaktır.
6. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (09 Aralık 2020, saat:11:00) İhale Komisyon Başkanlığı'na firma temsilcisi tarafından elden teslim edilecek veya mail gönderilecektir. (Faks ile teklif alınmayacaktır.)
7. Mail yolu ile gönderilen "Birim Fiyat Teklif Mektubu” değerlendirmeye alınacak, istenildiğinde ıslak imzalı suretleri İhale Komisyon Başkanlığına ulaştırılacaktır.
8. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” kargo veya iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile ya da Mail yolu ile gönderilecek tekliflerin doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (09 Aralık 2020, saat:11:00) kadar Topçu ve Füze Okulu İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşması şarttır. (Faks ile teklif alınmayacaktır.)
9. Kapalı olarak teslim edilen zarflar, değerlendirme son günü / saatinde, hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır. İstekliler, doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saatte İhale Komisyon Başkanlığı'nda hazır bulunabilirler.
10. Alınan teklifler yukarıda belirtilen gün ve saatte katılan istekliler huzurunda açılacaktır. Komisyon uygun gördüğü takdirde teklif veren isteklilerden nihai tekliflerini isteyebilecektir. Nihai teklif sunmak isteyen istekliler, teklif vermeye yetkili olduğuna dair belgeyi İhale Komisyonu Başkanlığına sunacaktır.
11. İsteklilerce alıma ait idare tarafından tanzim edilen örneğe uygun teklif mektubu ve ihtiyaç listesi istenildiğinde mail olarak gönderilir.
12. İhale Komisyon Başkanlığına 0.312.623 44 30’dan 3022 numaralı telefondan veya ybezdan@kkk.tsk.tr Mail adresinden ulaşılabilir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MUHTELİF İNŞAAT, MARANGOZ, TEKSTİL VE ELEKTRONİK MALZEME TEKNİK ÖZELLİKLER
KONU
Topçu ve Fz.Okl.K.lığının ihtiyacı için satın alınacak İnşaat Malzemelerinin teknik özelliklerini, Kontrol ve Muayene metotlarını, ilgili diğer hususları konu alır.
GENEL HUSUSLAR
Tanımlar
Kısaltmalar
Atü : Basınç Ölçü Birimi
Bar : Basınç Ölçü Birimi
°C : Santigrat derece
“ : Inch
ml : Mililitre
mm : Milimetre
cm : Santimetre
m : Metre
Ø : Çap
% : Yüzde
h : Saat
TS : Türk Standardı
m2 : Metre kare
V : Volt
Hz : Hertz
A : Amper
kg : Kilogram
W : Watt
LED : Işık Yayan Diyot (Light Emitting Diode)
Kullanım Şartı ve/veya Kapsamı
Satın alınacak malzemeler Atış Alanları bakım onarımı için kullanılacak mal/malzeme alımı için kullanılacaktır.
Sınıflandırma
3.İSTEK VE ÖZELLİKLER
3.1 Genel İstekler
3.1.1 SIVA ÜSTÜ LED ARMATÜR 18W
3.1.1.1. Elektronik balastlı olacaktır.
3.1.1.2. Suya Dayanıklı Olmalıdır.
3.1.1.3. Beyaz Işık Olmalıdır.
3.1.1.4. TSE, CE ve ISO normlarına uygun olacaktır
3.1.1.5. 18 w olmalıdır.
3.1.1.6. Daire veya kare şeklinde olabilecektir.
3.1.1.7. Çerçevesi beyaz renkte olacaktır..
3.1.2. PROFİL DEMİR KUTU 60X40X2,5 MM ET KALINLIĞI 2,5 MM
3.1.2.1. Malzeme Çelik olmalıdır
3.1.2.2. 60 cm genişliğinde ,40 cm yüksekliğinde , 2,5 mm et kalınlığında olmalıdır.
3.1.2.3. Standart boyda olmalıdır 6 mt.
3.1.3. SARI YAĞLI BOYA 20 LT/KĞ
3.1.3.1. Sentetik boyalar, TSE standartlarında, hava korumalı ve yüksek parlaklıkta olacaktır.
3.1.3.2. Sentetik boyalar; fırça rulo ve püskürtme şeklinde tatbik edilecektir.
3.1.3.3. Sarı renkte olacaktır.
3.1.3.4. Satın alınacak sentetik boyalar istenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.3.5. Satın alınacak sentetik boyalar sentetik tiner ile homojen bir inceltmeye uygun olacaktır.
3.1.3.6. Satın alınacak sentetik boyalar, metal, ahşap ve polyester yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliği gösterecektir.
3.1.6.7. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.4. GRİ YAĞLI BOYA 2,5 KG/LT
3.1.4.1. Sentetik boyalar, TSE standartlarında, hava korumalı ve yüksek parlaklıkta olacaktır.
3.1.4.2. Sentetik boyalar; fırça rulo ve püskürtme şeklinde tatbik edilecektir.
3.1.4.3. Gri renkte olacaktır.
3.1.4.4. Satın alınacak sentetik boyalar istenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.4.5. Satın alınacak sentetik boyalar sentetik tiner ile homojen bir inceltmeye uygun olacaktır.
3.1.4.6. Satın alınacak sentetik boyalar, metal, ahşap ve polyester yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliği gösterecektir.
3.1.4.7. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.5. ACI KAHVE YAĞLI BOYA 15 LT
3.1.5.1. Sentetik boyalar, TSE standartlarında, hava korumalı ve yüksek parlaklıkta olacaktır.
3.1.5.2. Sentetik boyalar; fırça rulo ve püskürtme şeklinde tatbik edilecektir.
3.1.5.3. Acı Kahve renkte olacaktır.
3.1.5.4. Satın alınacak sentetik boyalar istenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.5.5. Satın alınacak sentetik boyalar sentetik tiner ile homojen bir inceltmeye uygun olacaktır.
3.1.5.6. Satın alınacak sentetik boyalar, metal, ahşap ve polyester yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliği gösterecektir.
3.1.5.7. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.6. BEYAZ YAĞLI BOYA
3.1.6.1. Sentetik boyalar, TSE standartlarında, hava korumalı ve yüksek parlaklıkta olacaktır.
3.1.6.2. Sentetik boyalar; fırça rulo ve püskürtme şeklinde tatbik edilecektir.
3.1.6.3. Beyaz renkte olacaktır.
3.1.6.4. Satın alınacak sentetik boyalar istenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.6.5. Satın alınacak sentetik boyalar sentetik tiner ile homojen bir inceltmeye uygun olacaktır.
3.1.6.6. Satın alınacak sentetik boyalar, metal, ahşap ve polyester yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliği gösterecektir.
3.1.6.7. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.7. SU BAZLI PLASTİK DUVAR BOYASI BEYAZ 19 LT/KĞ
3.1.7.1. İç cephe boyası, TSE standartlarında, binanın her türlü duvar beton, gaz beton, briket, tuğla ve sıva benzeri mineral yüzeylerde rahatlıkla kullanmaya uygun olacaktır.
3.1.7.2. Boya, su bazlı, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, esnek, silikonlu, solmaya karşı dirençli, mat boya olacaktır.
3.1.7.3. İç cephe boyası duvar, ahşap ve metal yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliğine sahip olacaktır.
3.1.7.4. İç cephe boyası fırça, rulo ve MUTFAK tole ile uygulanabilir olacaktır.
3.1.7.5. İstenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.7.6. Ambalajında hava alma, akma olmayacak, yeni imal olacaktır.
3.1.7.7. Su itici özelliği olacak ve su geçirmezlik özelliğine sahip olacaktır.
3.1.7.8. İç cephe boyası binaların atmosfer etkilerine doğrudan maruz kalan dış yüzeylerinde kullanılacağından, ısı, ışık ve suyun yıpratıcı etkilerine karşı dayanıklı olacaktır.
3.1.7.9. İç cephe boyasının rengi STANDART 300 beyaz.
3.1.7.10. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.8 BOYA SUBAZLI, BOYA DIŞ CEPHE (SU BAZLI 15 LT /KG HAKİ)
3.1.8.1. Dış cephe boyası, TSE standartlarında, binanın her türlü duvar beton, gaz beton, briket, tuğla ve sıva benzeri mineral yüzeylerde rahatlıkla kullanmaya uygun olacaktır.
3.1.8.2. Boya, su bazlı, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, esnek, silikonlu, solmaya karşı dirençli, mat boya olacaktır.
3.1.8.3. Dış cephe boyası duvar, ahşap ve metal yüzeylerde iyi bir örtme ve yapışma özelliğine sahip olacaktır.
3.1.8.4. Dış cephe boyası fırça, rulo ve MUTFAK tole ile uygulanabilir olacaktır.
3.1.8.5. İstenmeyen katı maddeler ve pigment birikimi içermeyecektir.
3.1.8.6. Ambalajında hava alma, akma olmayacak, yeni imal olacaktır.
3.1.8.7. Su itici özelliği olacak ve su geçirmezlik özelliğine sahip olacaktır.
3.1.8.8. Dış cephe boyası binaların atmosfer etkilerine doğrudan maruz kalan dış yüzeylerinde kullanılacağından, ısı, ışık ve suyun yıpratıcı etkilerine karşı dayanıklı olacaktır.
3.1.8.9. Dış cephe boyasının rengi Haki renktir.
3.1.8.10. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.9 DIŞ CEPHE RULOSU BÜYÜK POSTEKİ 20 CM'LİK
3.1.9.1. Ham maddesi %100 (yüzde yüz) poliyamid iplik olacaktır.
3.1.9.2. Su ve sentetik bazlı boyalarda kullanmaya uygun olacaktır.
3.1.9. 3.Temizlendikten sonra tekrar kullanılabilir olacaktır.
3.1.9.4. Çeşitleri, ebatları ihtiyaç listesinde belirtilecektir.
3.1.9.5. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.9.6. Rulo boya fırçası kullanım sırasında boya sıçratmayacak, iz bırakmayacak iplerde keçeleşme olmayacaktır.
3.1.10 FIRÇA,RULO İÇ CEPHE 25x9 (SAPLI)
3.1.10.1. Ham maddesi %100 (yüzde yüz) poliyamid iplik olacaktır.
3.1.10.2. Su ve sentetik bazlı boyalarda kullanmaya uygun olacaktır.
3.1.10.3. Temizlendikten sonra tekrar kullanılabilir olacaktır.
3.1.10.4. Çeşitleri, ebatları ihtiyaç listesinde belirtilecektir.
3.1.10.5. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.10.6. Rulo boya fırçası kullanım sırasında boya sıçratmayacak, iz bırakmayacak iplerde keçeleşme olmayacaktır.
3.1.11 ÇİMENTO, PORTLAND 50 KG
3.1.11.1. 50 kg.lık kraft torbalarda olacaktır.
3.1.11.2. TS En son 197-1 standartlarına uygun olacaktır.
3.1.11.3. Ambalajlarda yırtık nem olmayacak.
3.1.11.4. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.12 KALEKİM 25 KG
3.1.12.1. Yapısal tamir harcı olarak kullanılacak,
3.1.12.2. 25 kg.lık kraft paketlerde olacak.
3.1.12.3. Çimento esaslı, polimer ve fiber takviyeli, sülfat ve klora karşı dayanıklı
3.1.12.4. İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacak.
3.1.12.5. Ambalajlarda yırtık nem olmayacak.
3.1.13 ELEKTROT KAYNAK 2,5'LUK (100 'LÜK PAKET)
3.1.13.1. Malzeme TS, EN ve / veya ISO standartlarına uygun, 2,5 mm elektrot olacaktır.
3.1.13.2. Alınacak elektrot metal yapıların ince kaynak işlerinde kullanılmak üzere tamir ve doldurma kaynaklarında doldurmaya uygun olacaktır.
3.1.13.3. 100’lü paketlerde olacaktır.
3.1.14 GRANİT SERAMİK 45X45
3.1.14.1. 1’inci kalite parlak yüzey olacaktır
3.1.14.2. Hükümet standardı TS EN 14411 uyumlu olacaktır.
3.1.14.3. Bej renginde olacaktır.
3.1.15 POLİKARBON LEVHA 2100X6000X8 MM
3.1.15.1. Eni maksimum 2100 milimetre olacaktır.
3.1.15.2. Kalınlık maksimum 8 milimetre olacaktır.
3.1.15.3. Uzunluk maksimum 6000 milimetre olacaktır.
3.1.15.4. Her iki tarafıda kabul edilebilir renk olacaktır.
3.1.15.5. Kırılmaz, sıcak ve soğuk bükmeye elverişlidir.%88 e varan ışık geçirgenliği,alevi taşımama özelliğine sahiptir.-40, +115c sıcaklıkları arasında çalışabılme ımkanı olacaktır.
3.1.16 KERESTE 5X10X400
3.1.16.1. Hükümet standardı TS 2820 uygun olacaktır.
3.1.17 AHŞAP TUTKALI 20 KG.LIK
3.1.17.1 İmal tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 1 yıl olacaktır.
3.1.18 SENTETİK TİNER
3.1.18.1. Sentetik yağlı boya inceltilmesinde kullanılacak sentetik tiner.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU
------/------2020
TOPÇU VE FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI YETKİLENDİRİLEN DOĞRUDAN TEMİN ALIM HEYETİ
Polatlı / ANKARA
Teklif Sahibinin:
Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı, Uyruğu:
Açık tebligat adresi:
Telefon ve faks numarası:
T.C.kimlik no (gerçek kişiler):
Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası:
Elektronik posta adresi (varsa):
İdarenizce alımı yapılacak olan 18 (onsekiz) Klm. Topçu ve Füze Okulu K.lığında bulunan atış alanları bakım ve onarımı için kullanılacak malzeme alımıı işine ait malzemeler tarafımızdan tamamen incelenmiş, okunmuş ve işin yapılacağı yer görülmüş olup herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. 18 (onsekiz) Klm. Topçu ve Füze Okulu K.lığında bulunan atış alanları bakım ve onarımı için kullanılacak malzeme alımıı işine ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.
1- Taahhüdün yerine getirilmesine ilişkin olarak doğrudan temin alım heyetince tarafımıza bildirilmiş olan teklif fiyata dahil olması öngörülen bütün masraflar (Vergi, Nakliye, Pul, Harç vb.) teklifimize dahildir.
2- Teklifimiz doğrudan temin alım tarihinden itibaren 60 (Altmış) [rakam ve yazı ile] takvim günü geçerlidir.
3- Teklifimizde yazılı fiyatların tamamının KDV hariç olarak verildiğini beyan ediyoruz
4- İhale konusu iş için kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten veya vekaleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.
5- Doğrudan temin alımına ilişkin olarak teklifimizin en uygun teklif olduğunun bildirilmesi durumunda sözleşme yapılmadan önce binde 9,48 oranında sözleşme pulu bedeli (sözleşme yapılmayacaksa ödenmeyecektir) ve binde 5,69 oranında karar pulu bedelini Topçu ve Füze Okulu Saymanlık Müdürlüğüne yatırarak alındı makbuzunu Topçu ve Füze Okulu Komutanlığına teslim edeceğimizi taahhüt ediyoruz.
6- Teklifimizde yazılan ve verilen fiyatlar üzerinde silinti, kazıntı olmadığını, silinti, kazıntı olduğu tespit edilmesi halinde teklifimizin geçersiz olacağını kabul ediyoruz.
7- Alım konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
8- Teklifimizde idarece yazılmış olan malzeme bilgilerinin faturalarda da aynı şekilde muhafaza ederek yazılacağını ve sırasının teklife uygun olarak yapılacağını taahhüt ediyoruz.
9- İşe ait ödemenin; İdarece malzemelerin teslimi ve muayenesi neticesi Tüketilebilir Taşınır 666 Mal Saymanlığınca Taşınır işlem Belgesinin düzenlenmesini müteakip Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı harcama görevlisince tahakkuka bağlanarak Nakit Saymanlığınca (Maliye Bakanlığınca uygulanacak serbest bırakma oranları dahilinde) yapılacağını kabul ediyoruz.
10- Malzemenin teslim yeri Top.ve Fz.Okl.K..lığı İnönü Kışlası (Polatlı/ANKARA)’dır.
11- Teslim süresi; malzeme, Alım kararının tebliğini müteakip 7 (yedi) Takvim Günü İçerisinde Sakarya Kışlasına teslim edilecektir.
12- Malzeme defaten teslim edilecektir. Malzeme alımı için sözleşme yapılmayacak, teminat alınmayacaktır.
13- Alım konusu işin (tamamını) teklif mektubumuz ekindeki birim fiyat teklif cetvelinde belirtilen her bir iş kalemi için teklif ettiğimiz birim fiyatlar üzerinden KDV hariç toplam …..................................................... TL, ….......................................................... …............ …...................................... (teklif edilen toplam bedel para birimi belirtilerek rakam ve yazı ile yazılacaktır) bedel karşılığında yapmayı kabul ve taahhüt ederiz.
Saygılarımızla
Ad SOYAD/Unvan-(Kaşe)
İmza[3]
EK: Birim fiyat teklif cetveli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
A1 B2
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması MİKTARI BİRİMİ Teklif Edilen Birim Fiyat (Para birimi belirtilerek) TL. Tutarı (Para birimi belirtilerek) TL.
S.Nu. NATO STOK NUMARASI MALZEMENİN CİNSİ
1 6210KK0620518 SIVA ÜSTÜ LED ARMATÜR 18W 50 ADET
2 9520KK0604447 PROFİL DEMİR KUTU 60X40X2,5 MM ET KALINLIĞI 2,5 MM (6 MT UZUNLUKTA) 4 ADET
3 8010KK0536252 SARI YAĞLI BOYA 20 LT/KĞ 2 ADET
4 8010KK0393817 GRİ YAĞLI BOYA 2,5 KG/LT 6 ADET
5 8010KK0393825 ACI KAHVE YAĞLI BOYA 15 LT 4 ADET
6 8010270265624 BEYAZ YAĞLI BOYA 25 LT
7 ############ SU BAZLI PLASTİK DUVAR BOYASI BEYAZ 19 LT/KĞ 16 ADET
8 8010KK0539742 BOYA,SUBAZLI, BOYA DIŞ CEPHE (SU BAZLI 15 LT /KG HAKİ) 8 ADET
9 ############ DIŞ CEPHE RULOSU BÜYÜK POSTEKİ 20 CM'LİK 10 ADET
10 8020KK0062536 FIRÇA,RULO İÇ CEPHE 25x9 (SAPLI) 20 ADET
11 5610KK0197987 ÇİMENTO, PORTLAND 50 KG 60 ADET
12 5680KK0423603 KALEKİM 25 KG 41 ADET
13 ############ ELEKTROT KAYNAK 2,5'LUK (100 'LÜK PAKET) 7 ADET
14 ############ GRANİT SERAMİK 45X45 30 M2
15 9330KK0424753 POLİKARBON LEVHA 2100X6000X8 MM 4 TABAKA
16 ############ KERESTE 5X10X400 30 ADET
17 8040KK0457593 AHŞAP TUTKALI 20 KG.LIK 1 ADET
18 8010KK0379068 SENTETİK TİNER 60 LT
TOPLAM
KDV %18
GENEL TOPLAM
İdarenin:
Telefon Numarası : 0312 623 44 30-33 (Dahili ………...)
Ödeme işlemlerinin yapılacağı Topçu ve Füze Okulu Saymanlık Müdürlüğü
Telefon Numarası : 0312 623 24 36 0312 623 24 36
Belgegeçer Numarası : 0312 623 14 46 0312 623 14 46
1 Bu sütun idarece hazırlanacaktır.
2 Bu sütun isteklilerce doldurulacaktır.
3 Teklif vermeye yetkili kişi tarafından her sayfası ad soyad/unvan yazılarak imzalanacaktır.
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: TOPÇU ve FÜZE OKULU KOMUTANLIĞI
b.Telefon Numarası: +903126234430
c.Fax Numarası: +903126223148
d.Elektronik Posta adresi: