ANA SAYFA BAKAN KURUMSAL BİRİMLER BASIN FAALİYETİ HİZMETLER SİTE HARİTASI
Bakanlık Geri
Bakan Yaşar GÜLER

Yaşar GÜLER

Bakan

1954 doğumlu olan Yaşar GÜLER, Teğmen rütbesiyle 1974’te Kara Harp Okulundan ve 1975’de Muhabere Okulundan mezun olmasını müteakip 1975-1984 yıllarında çeşitli birliklerde Muhabere Takım ve Bölük Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.

1986’da Kara Harp Akademisinden, 1988’de Silahlı Kuvvetler Akademisinden mezun olduktan sonra Kurmay subay olarak sırasıyla; Yurt İçi Bölge Komutanlığı Harekât Başkanı (1986-1988), Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı Plan Subayı (1988-1991), 12’nci Piyade Tümen Komutanlığı Harekât ve Eğitim Şube Müdürü (1991-1992), Silopi’de İç Güvenlik Tabur Komutanı (1992-1994), Bosna-Hersek Türk Tugayı Komutan Yardımcısı (1994-1995), Başbakanlık Askerî Başdanışmanlığı Proje Subayı (1995-1997), Napoli/İtalya’da konuşlu NATO Güney Bölge Komutanlığı Muhabere Başkan Yardımcısı (1997-1999), Barış İçin Ortaklık Eğitim Merkezi Komutanı (1999-2000), Genelkurmay Başkanlığı Tatbikatlar Şube Müdürü (2000-2001) olarak görev yapmıştır. 2001 yılında ise Tuğgeneralliğe terfi etmiştir.

Tuğgeneral rütbesiyle 10’uncu Piyade Tu...

Devamı

MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı

BURSA TED.BLG.BŞK.LIĞI (2 NO.LU İHALE KOM.BŞK.LIĞI) İHALE DETAYI

İşin Adı TIBBİ CİHAZ YEDEK PARÇA ALIMI

İhale Usulü Doğrudan Temin Alımları

         

İdare Adı : Bursa Ted.Blg.Bşk.lığı (2 No.lu İhale Kom.Bşk.lığı)

Adres :

Telefon : +902242322150

Faks : +902242330643

Elektronik Posta Adresi :

         

Malın Niteliği ve Türü TIBBİ CİHAZ YEDEK PARÇA ALIMI

Malın Miktarı 6 KLM

Mal Teslim Yeri BURSA ASKER HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ

Mal Teslim Tarihi BİR HAFTA İÇİNDE DEFATEN TESLİM EDİLECEKTİR

İhale Yeri MSB.Bursa Ted.Blg.Bşk.lığı 2 nu.lı İhale Komisyon Başkanlığı

İhale Tarihi 23.07.2010 13:00


İhale İlanı Metni
MALZEME CİNSİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.SİRKÜLASYON POMPASI
a.PROTEC Compact 2 otomatik Film banyo Cihazının “2002-1-0011 parça numaralı”orijinal sirkülasyon pompası (MD 10) olacaktır.
b.220 V(+-) %10 (ikiyüzyirmi volt artı eksi yüzde on) şebeke voltajı ile çalışacaktır.
c.Yeni, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olacaktır.
d.Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
e.Sirkülasyon pompası ile birlikte aşağıdaki malzemeler birlikte verilecektir:
1. 4 metre Compact 2 otomatik Film banyo Cihazı orijinal hortumu (kırmızı)
2. 4 metre Compact 2 otomatik Film banyo Cihazı orijinal hortumu (mavi)
3. 4 metre atık su tahliye hortumu
4. 2 metre silkon hortum

2.OTOSKOP AMPÜLÜ
a. Heine marka duvara monteli otoskop oftalmoskop cihazının orijinal malzemesi olacaktır.
b.Yeni, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olacaktır.
c. Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
d. Numuneye göre alınacaktır.

3. MOTOR DC
a. Ultrasonic 200 marka nebulizatör cihazının orijinal malzemesi olacaktır.
b. Yeni, kullanılmamış ve orijinal malzemesinde olacaktır.
c. Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
d. Numuneye göre alınacaktır.

4. LAPORASKOPİK KOTER KABLOSU
a. Laporaskopi cihazı aparatları ile birlikte kullanma uygun olacaktır.
b. Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
c. Malzeme alımı, laboraskopi cihazında kullanıcı tarafından denendikten yapılacaktır.

5.KOTER KABLOSU
a. Petaş marka koter cihazlarının tek kullanımlık hasta nötr plakalarının bağlantı kablosu olacaktır.
b. Yeni, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olacaktır.
c. Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
d. Malzemenin alımı, koter cihazlarında denendikten yapılacaktır.

6.HALOJEN LAMBA 12 V 75 W
a. Hılıuks Işınlı Dolgu cihazında kullanıma uygun olacaktır.
b. Yeni, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olacaktır.
c. Ürün bilgileri, ambalaj ve malzeme üzerinde, idareyi kuşkuya düşürmeyecek şekilde yazılı olacaktır.
d. Numuneye göre alınacaktır.


1.Değerlendirme, 2 Numaralı İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılacaktır.
2.Birim fiyat üzerinden teklif alınacak olup toplam bedel üzerinden değerlendirme yapılacaktır.
3."Birim Fiyat Teklif Mektubu" İdare'den istenebilecektir. Bölge Başkanlığı'nın ilgili mal/hizmet için yayımlandığı birim fiyat mektubunun sair yollarla firma tarafından temin edilmesi durumunda teklif geçerli sayılacaktır.
4.Fax yolu ile gönderilen teklifler, aslının kargo v.b. yollarla ihale saatine kadar idareye ulaşması kaydı ile kabul edilecektir.Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek ve bu teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
5.Piyasadan ayrıca fiyat alıp almamakta Komisyon Başkanlığı serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda piyasadan teklif alınıp alınmayacağına Komisyon Üyeleri karar verebilecektir.
6.Teklif mektubu, kapalı zarf içerisinde 2.Nu.lı İhale Komisyonu Başkanlığı’na, firma temsilcisi tarafından elden teslim edilecektir.
7.Kapalı olarak teslim edilen zarflar, ihale son günü /saatinde hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır.

         

İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.

2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.

a.Şikayet ve Başvuru Makamı: Bursa Ted.Blg.Bşk.lığı (2 No.lu İhale Kom.Bşk.lığı)

b.Telefon Numarası: +902242322150

c.Fax Numarası: +902242330643

d.Elektronik Posta adresi: