ANA SAYFA BAKAN KURUMSAL BİRİMLER BASIN FAALİYETİ HİZMETLER SİTE HARİTASI
Bakanlık Geri
Bakan Yaşar GÜLER

Yaşar GÜLER

Bakan

1954 doğumlu olan Yaşar GÜLER, Teğmen rütbesiyle 1974’te Kara Harp Okulundan ve 1975’de Muhabere Okulundan mezun olmasını müteakip 1975-1984 yıllarında çeşitli birliklerde Muhabere Takım ve Bölük Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.

1986’da Kara Harp Akademisinden, 1988’de Silahlı Kuvvetler Akademisinden mezun olduktan sonra Kurmay subay olarak sırasıyla; Yurt İçi Bölge Komutanlığı Harekât Başkanı (1986-1988), Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı Plan Subayı (1988-1991), 12’nci Piyade Tümen Komutanlığı Harekât ve Eğitim Şube Müdürü (1991-1992), Silopi’de İç Güvenlik Tabur Komutanı (1992-1994), Bosna-Hersek Türk Tugayı Komutan Yardımcısı (1994-1995), Başbakanlık Askerî Başdanışmanlığı Proje Subayı (1995-1997), Napoli/İtalya’da konuşlu NATO Güney Bölge Komutanlığı Muhabere Başkan Yardımcısı (1997-1999), Barış İçin Ortaklık Eğitim Merkezi Komutanı (1999-2000), Genelkurmay Başkanlığı Tatbikatlar Şube Müdürü (2000-2001) olarak görev yapmıştır. 2001 yılında ise Tuğgeneralliğe terfi etmiştir.

Tuğgeneral rütbesiyle 10’uncu Piyade Tu...

Devamı

MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı

20 NCİ ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE DETAYI

İşin Adı 4.000 KG. SOFRALIK YEŞİL ZEYTİN ALIMI

İhale Usulü DOĞRUDAN TEMİN

         

İdare Adı : 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı

Adres : 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı ŞANLIURFA

Telefon : +904143167384(Dahili:3021-3022)

Faks : +904143143392

Elektronik Posta Adresi :

         

Malın Niteliği ve Türü 4.000 KG. SOFRALIK YEŞİL ZEYTİN

Malın Miktarı 4.000 KG. SOFRALIK YEŞİL ZEYTİN KG.

Mal Teslim Yeri Satın alınacak mallar 20'nci Zh.Tug.K.lığı Taşınır (Tük.)-200 Mal Saymanlığı depolarına sözleşmenin imzalanmasını müteakip 10 (ON) iş günü içinde DEFATEN teslim edilecektir.

Mal Teslim Tarihi Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 10 (ON) iş günü içinde DEFATEN teslim edilecektir.

İhale Yeri 20'NCİ ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ŞANLIURFA

İhale Tarihi 11.04.2016 10:00


İhale İlanı Metni

TEK.H.:06-29H/AĞUSTOS 2014 tarihli teknik şartnamenin 2.4.1. maddesindeki sınıflardan Sınıf-1, 2.4.2 maddesindeki tiplerden Tip-1 yeşil zeytin, 2.4.3 maddesindeki türlerden Tür-1 doğal zeytin, 2.4.4. maddesindeki Tür-1 zeytin alt türlerinden Tür-1 Alt Tür-1 doğal salamura zeytin,  2.4.6 maddesindeki çeşitlerden Çeşit-3 çizik zeytin, 2.4.7 maddesindeki gruplardan Grup-2 ısıl işlem uygulanmayan zeytin olacaktır.
Yeşil zeytinler, teknik şartnamenin 2.4.8. maddesinin atıf yaptığı Türk Gıda Kodeksi Sofralık Zeytin Tebliğinde belirtilen dane iriliklerinden 181-200 dana/kg olacaktır. Zeytin, 10-20 Kg.arasında teneke kutu birim ambalajlarda teslim edilecek, ayrıca nakliye ambalajı istenmeyecektir.(Zeytinler süzme ağırlık üzerinden alınacaktır.)Sözleşme numarası birim ambalajda yer almayacaktır.

1. Her türlü vergi (KDV hariç), resim, harçlarla, sözleşmenin çoğaltılması da dahil sözleşme giderleri ve ulaşım, ambalaj, tahmil, tahliye, istif, tartı, muayene (muayene komisyonlarının yol ve özlük giderleri ile numune nakil masrafları hariç), her türlü sigorta giderleri vb. sözleşme bedeline dahildir.Bu alım kısmi teklife kapalıdır.
2. 6 (Altı) ay süreli garanti taahhütnamesi verilecektir.
3.  Satın alınacak mal/mallar 20'nci Zh.Tug. K.lığı Taşınır (Tüketilebilir) 200 Mal Saymanlığı depolarına  10 (On) takvim gününde DEFATEN teslim edilecektir.
4. Piyasa araştırmasını müteakip en geç 10 (On) iş günü içinde Yüklenici Sözleşmeyi imzalayacak ve Sözleşmenin imzalanmasında itibaren işe başlayacaktır. Muayenede geçen süreler dahil değildir. Teslim süresinin son gününün tatil gününe denk gelmesi halinde teslim süresinin sonu, tatil günün takip eden ilk iş günü olacaktır.
5. Yüklenici; üretici firmaya ait işletme kayıt belgesini ve ürüne ait yerli malı belgesini kullanabileceğine dair üretici firmanın veya yetkili satıcının vermiş olduğu yetki belgesi (yetki belgesini imzalayan firma yetkilisinin noter onaylı imza sirküleri ile birlikte) istenecektir. Bu belgeler asıl veya noter tasdikli olacaktır.Alıma teklif verme aşamasında idareye teslim edilecektir.
6. Söz konusu mal/malların teslim edilmesi aşamasında aşağıda belirtilen laboratuvarlardan yapılmış, teslim edilecek mal/mallara ait laboratuvar analiz raporu yüklenici tarafından teslim edilecektir.
Laboratuvarlar; Yükleniciler, laboratuvar muayenelerini
(a) Birinci öncelik: Tarım ve Köyişleri Bakanlığının yetkilendirdiği kamu kuruluşlarına ait laboratuvarlar veya akredite olmuş (akreditasyon kapsamına bakılmaksızın) kamu kuruluşlarına ait laboratuvarlarda, yoksa,
(b) İkinci öncelik: Tarım ve Köyişleri Bakanlığının yetkilendirdiği özel laboratuvarlar veya akredite olmuş (akreditasyon kapsamına bakılmaksızın) özel laboratuvarlarda, yoksa,
(c) Üçüncü öncelik: Kamu kuruluşlarına ait laboratuvarlarda, bu da mümkün değilse,
(ç) Dördüncü öncelik: Özel laboratuvarlarda yaptırılır.
7. Teslim edilecek ürünler 2016 ve sonrası üretim tarihli olacaktır.

8. Teslim edilecek ürün ile birlikte aşağıda belirtilen analiz sonuçları ve analiz yapan laboratuvara ait akredite belgesinin noter onaylı fotokopisi idareye teslim edilecektir.
 a. Tuz (NaCl) miktarı, grubuna,tipine ve türüne göre Türk Gıda Kodeksi Sofralık Zeytin Tebliğinde belirtilen limitlerde olacaktır.
 b.pH değeri, grubuna,tipine ve türüne göre Türk Gıda Kodeksi Sofralık Zeytin Tebliğinde belirtilen limitlere uygun olacaktır.
c. Tip-1 zeytinde asitlik (laktik asit cinsinden), Nisan 2003 tarihli TS774'te belirtilen limitlere uygun olacaktır.
ç. Salamura veya bitkisel yağ ile ambalajlanan zeytinde sorbat miktarı (sorbik asit cinsinden), Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde zeytin için belirtilen limitlere uygun olacaktır.
d. Salamura veya bitkisel yağ ile ambalajlanan zeytinde benzoat miktarı (benzoik asit cinsinden), Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde zeytin için belirtilen limitlere uygun olacaktır.
e. Salamura veya bitkisel yağ ile ambalajlanan zeytinde sorbat miktarı (sorbik asit cinsinden ve benzoat (benzoik asit cinsinden) toplam miktarı, Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde zeytin için belirtilen limitlere uygun olacaktır.
f. Kadmiyum (Cd) miktarı, Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliğinde sebzeler ve meyveler (yapraklı sebzeler, taze otlar, yapraklı lahanalar, manr, saplı sebzeler, köklü ve yumrulu sebzeler ve deniz yosunu hariç) için belirtilen limitlere uygun olacaktır.

         

İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.

2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.

a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı

b.Telefon Numarası: +904143167384(Dahili:3021-3022)

c.Fax Numarası: +904143143392

d.Elektronik Posta adresi: